כובעי סנטה מרנג
מרנג סנטה כובעים נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפ וצמחוני הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. אם יש לכם קרם אבנית, חלבוני ביצה, סוכר צבעוני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 6%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו כובעי סנטה עוגת גבינה שוקולד, כובעי סנטה כדור עוגיות אוראו, ו סנטה פה ננומטר: ג'לפנו מרגריטה {} ומלון סנטה פה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים בקערה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מוסיפים קרם אבנית ווניל; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מקציפים גבוה לאחר כל תוספת עד להמסת הסוכר. המשך להכות עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
חותכים חור קטן בקצה שקית מאפה או בפינה של שקית ניילון בטוחה למזון; הכנס קצה עגול מס ' 8. ממלאים שקית עם רבע מהמרנג; מניחים בצד. הכן שקית צנרת שנייה בעזרת קצה עגול מס ' 12; ממלאים במרנג שנותר.
באמצעות שקית עם טיפ #12, צינור 36 משולשי כובע סנטה (2 ב. גָבוֹהַ) על גבי ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
מפזרים סוכר אדום. השתמש בשקית הראשונה כדי לקצץ צינור לבן ופונפונים על כובעים.
אופים 40-45 דקות או עד שהם יציבים למגע. כבה את התנור (אל תפתח את דלת התנור); השאירו מרנגים בתנור 1 שעה.
הסר כובעים מנייר. יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר.