כובעי פורטובלו ממולאים בתרד וגבינה הם ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינת ריקוטה, מוצרלה רזה חלקית, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: כובעי פורטובלו ממולאים עגבניות וזית, כובעי פטריות ממולאים בתרד וארטישוק, ו כובעי פטריות תרד-גבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר זימים חומים מהחלק התחתון של הפטריות בעזרת כף; השלך זימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מניחים פטריות, דפנות הגבעול כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
אופים ב 400 במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בזמן שהפטריות נאפות, שלבו בקערה בינונית ריקוטה, אבקת שום, פלפל שחור ושאר 1/8 כפית מלח, תוך ערבוב טוב. מערבבים בעדינות את התרד והפלפל. מחלקים תערובת באופן שווה בין כובעי פטריות. למעלה באופן שווה עם רוטב עגבניות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)