קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

כובעי קוסם

כובעי קוסם
אם יש לך אגוז מוסקט, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: כובעי אשף, כובעי אשף, ו כוסות אשף ומטורף.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות עד מתרככים וזהובים קלות. מערבבים בדלעת ועגבניות טהורות. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה לפני הפיכת למטה לרתיחה במשך 8-10 דקות. הדלעת צריכה להיות רק במכרז וכמעט כל הנוזל התאדה. כף לתוך קערה ולהגדיר לצד אחד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
פורסים את הבצק ומגלגלים אותו דק מעט עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
לגזור 8 צורות יהלום כ 10cm רחב x 15cm ארוך.
6
מברשת כל יהלום מאפה עם ביצה מוכה. מערבבים את הגבינה המגורדת לתוך תערובת דלעת מקורר, ולאחר מכן לחלק בין היהלומים, הצבת התערובת על החלק העליון של כל חתיכת מאפה. מקפלים את החלק התחתון של היהלום על המילוי, לחיצה על הקצוות יחד בחוזקה כדי להפוך משולש אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מברשת בכל רחבי עם זיגוג ביצה ולפזר על כמה זרעי דלעת, בצורת כוכב או ירח אם אתה רוצה. צמרמורת במשך 30 דקות, או לילה, מכוסה בסרט נצמד, אם אתה עושה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
אופים במשך 20-25 דקות עד הזהב ונפח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®