קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

כובעי קוסם

כובעי קוסם
אם יש לך אגוז מוסקט, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: כובעי אשף, כובעי אשף, ו כוסות אשף ומטורף.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות עד מתרככים וזהובים קלות. מערבבים בדלעת ועגבניות טהורות. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה לפני הפיכת למטה לרתיחה במשך 8-10 דקות. הדלעת צריכה להיות רק במכרז וכמעט כל הנוזל התאדה. כף לתוך קערה ולהגדיר לצד אחד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
פורסים את הבצק ומגלגלים אותו דק מעט עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
לגזור 8 צורות יהלום כ 10cm רחב x 15cm ארוך.
6
מברשת כל יהלום מאפה עם ביצה מוכה. מערבבים את הגבינה המגורדת לתוך תערובת דלעת מקורר, ולאחר מכן לחלק בין היהלומים, הצבת התערובת על החלק העליון של כל חתיכת מאפה. מקפלים את החלק התחתון של היהלום על המילוי, לחיצה על הקצוות יחד בחוזקה כדי להפוך משולש אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מברשת בכל רחבי עם זיגוג ביצה ולפזר על כמה זרעי דלעת, בצורת כוכב או ירח אם אתה רוצה. צמרמורת במשך 30 דקות, או לילה, מכוסה בסרט נצמד, אם אתה עושה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים במשך 20-25 דקות עד הזהב ונפח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות