אם יש לך אגוז מוסקט, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: כובעי אשף, כובעי אשף, ו כוסות אשף ומטורף.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות עד מתרככים וזהובים קלות. מערבבים בדלעת ועגבניות טהורות. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה לפני הפיכת למטה לרתיחה במשך 8-10 דקות. הדלעת צריכה להיות רק במכרז וכמעט כל הנוזל התאדה. כף לתוך קערה ולהגדיר לצד אחד כדי להתקרר.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
לגזור 8 צורות יהלום כ 10cm רחב x 15cm ארוך.
6
מברשת כל יהלום מאפה עם ביצה מוכה. מערבבים את הגבינה המגורדת לתוך תערובת דלעת מקורר, ולאחר מכן לחלק בין היהלומים, הצבת התערובת על החלק העליון של כל חתיכת מאפה. מקפלים את החלק התחתון של היהלום על המילוי, לחיצה על הקצוות יחד בחוזקה כדי להפוך משולש אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזה
7
מברשת בכל רחבי עם זיגוג ביצה ולפזר על כמה זרעי דלעת, בצורת כוכב או ירח אם אתה רוצה. צמרמורת במשך 30 דקות, או לילה, מכוסה בסרט נצמד, אם אתה עושה קדימה.