כוכבי מייפל
אולי כוכבי מייפל הם המתאבנים שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-72 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כוכבי ריבה, כוכבי קינמון, ו כוכבי מרנג.
הוראות
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה עד אור ורך. מקציפים בביצה ובתמצית מייפל. הכה בתערובת קמח עד רק מעורבב. מחלקים בצק לשניים. לשטח כל חצי לתוך דיסק; לעטוף דיסקים בנפרד פלסטיק צמרמורת עד המשרד מספיק כדי לגלגל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 191°. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח עבודה מקורנת קלות כדי סיבוב 11 אינץ', על 1/3 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות בצורת כוכב 2 אינץ ' טבול בקמח, לחתוך עוגיות מבצק.
מניחים עוגיות על דפי אפייה מוכנים, מרווח 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות בצק על משטח מקומח קלות ולחתוך עוגיות נוספות. חזור עם דיסק הבצק שנותר.
אופים עוגיות עד השחמה קלה, כ 12 דקות. עוגיות מגניב על גיליונות אפייה 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים מגניב לחלוטין.
מערבבים אבקת סוכר וחלב בקערה בינונית עד חלקה (הדובדבן יהיה עבה). באמצעות מרית קיזוז קטן או סכין חמאה, להפיץ זיגוג מעל 1 עוגייה, ואז מפזרים העליון עם גבישי סוכר. חזור עם עוגיות שנותרו, זיגוג, גבישי סוכר.
תן עוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד הדובדבן יבש ומוצק, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות קדימה. לאחסן בשכבה אחת במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים או להקפיא עד 2 שבועות.)
* גבישי סוכר נוצצים לבנים בהירים זמינים בכמה סופרמרקטים, חנויות עוגה וממתקים, באינטרנט lacuisineus.com.