קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות84
ציון בריאות0
מגזין

כוכבי מרנג

כוכבי מרנג
כוכבי מרנג נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. והוא יספק כ 84 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בר 70% - קקאו שוקולד מריר, קרם טרטר, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: כוכבי מרנג שוקולד, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו כוכבי ריבה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 93° עם מתלים בשליש העליון, האמצעי והתחתון של התנור (או להשתמש 2 מתלים ואופים בקבוצות). קו 2 או 3 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הכה 1 ביצה לבן עם וניל (עבור מרנג וניל) וקמצוץ כל אחד קרם של טרטר ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
להוסיף 2 כפות סוכר superfine, קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד meringue מחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים 2 כפות סוכר superfine בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
4
מעבירים מרנג לשקית מאפה עם קצה, ואז מורחים קצת מרנג מתחת לפינות קלף על כל דפי האפייה כדי לאבטח את הסדינים. צינור 1 אינץ 'רחב כוכבים (1 אינץ' גבוה) על 1/2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
הפוך מרנג קפה באמצעות כמויות ונוהל זהים לעיל אבל באמצעות אבקת אספרסו (1 1/2 כפיות) במקום וניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1
לנפות קקאו דרך מסננת בסדר רשת ולהקציף יחד עם 2 כפות סוכר superfine.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לנצח את הביצה הנותרים לבן עם קמצוץ כל קרם של טרטר ומלח עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להוסיף 2 כפות הנותרים סוכר superfine, קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד מרנג מחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים בתערובת קקאו בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
נייר אורזנייר אורז
4
מעבירים מרנג לשקית מאפה ומוסיפים עוד כוכבים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
אופים, החלפת מיקום של הסדינים העליונים והתחתונים באמצע האפייה, עד יבש, פריך, המשרד, 1 1/2 עד 2 שעות. (Meringues נעשים כאשר הם משחררים קלף.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כבה את התנור ואת מרנג קריר בתנור עם דלת פתוחה על 1/2 אינץ ' באמצעות ידית של כף עץ 1 שעה, ולאחר מכן להחליק קלף עם מרנג על מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
קו גיליון אפייה גדול עם קלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מערבבים יחד שוקולד ושמן צמחי עד חלקה לחלוטין. לקלף מרנג את הקלף, ולאחר מכן לטבול את התחתית של כל לתוך שוקולד, המאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מעבירים מרנג לתבנית אפייה מרופדת, מסדרים קרוב ככל האפשר, וכאשר גיליון האפייה מלא, להקפיא מרנג רק עד שוקולד מוגדר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר מרנג מהמקפיא.
1
* השתמשנו Wilton 2110 / 1m כוכב טיפ עבור meringues שלנו. A Ateco 885 swirl star tip גם עובד טוב.* כדי למנוע דביקות, לנסות לאפות מרנג ביום יבש.* לשמור מרנג טבל, שכבות בין יריעות של נייר קלף או שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 1 שבוע או קפוא, מיכל עטוף בחוזקה בניילון נצמד, 1 חודש. מרנג קפוא להפשיר, עדיין במיכל עטוף, עד מיכל מגיע לטמפרטורת החדר, לפחות 30 דקות. (לא לפתוח מיכל פתוח עד מופשר לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®