קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות84
ציון בריאות0
מגזין

כוכבי מרנג

כוכבי מרנג
כוכבי מרנג נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. והוא יספק כ 84 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בר 70% - קקאו שוקולד מריר, קרם טרטר, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: כוכבי מרנג שוקולד, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו כוכבי ריבה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 93° עם מתלים בשליש העליון, האמצעי והתחתון של התנור (או להשתמש 2 מתלים ואופים בקבוצות). קו 2 או 3 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הכה 1 ביצה לבן עם וניל (עבור מרנג וניל) וקמצוץ כל אחד קרם של טרטר ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
להוסיף 2 כפות סוכר superfine, קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד meringue מחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים 2 כפות סוכר superfine בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
4
מעבירים מרנג לשקית מאפה עם קצה, ואז מורחים קצת מרנג מתחת לפינות קלף על כל דפי האפייה כדי לאבטח את הסדינים. צינור 1 אינץ 'רחב כוכבים (1 אינץ' גבוה) על 1/2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
הפוך מרנג קפה באמצעות כמויות ונוהל זהים לעיל אבל באמצעות אבקת אספרסו (1 1/2 כפיות) במקום וניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1
לנפות קקאו דרך מסננת בסדר רשת ולהקציף יחד עם 2 כפות סוכר superfine.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
לנצח את הביצה הנותרים לבן עם קמצוץ כל קרם של טרטר ומלח עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להוסיף 2 כפות הנותרים סוכר superfine, קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד מרנג מחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים בתערובת קקאו בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
נייר אורזנייר אורז
4
מעבירים מרנג לשקית מאפה ומוסיפים עוד כוכבים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
אופים, החלפת מיקום של הסדינים העליונים והתחתונים באמצע האפייה, עד יבש, פריך, המשרד, 1 1/2 עד 2 שעות. (Meringues נעשים כאשר הם משחררים קלף.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כבה את התנור ואת מרנג קריר בתנור עם דלת פתוחה על 1/2 אינץ ' באמצעות ידית של כף עץ 1 שעה, ולאחר מכן להחליק קלף עם מרנג על מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
קו גיליון אפייה גדול עם קלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מערבבים יחד שוקולד ושמן צמחי עד חלקה לחלוטין. לקלף מרנג את הקלף, ולאחר מכן לטבול את התחתית של כל לתוך שוקולד, המאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מעבירים מרנג לתבנית אפייה מרופדת, מסדרים קרוב ככל האפשר, וכאשר גיליון האפייה מלא, להקפיא מרנג רק עד שוקולד מוגדר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
הסר מרנג מהמקפיא.
1
* השתמשנו Wilton 2110 / 1m כוכב טיפ עבור meringues שלנו. A Ateco 885 swirl star tip גם עובד טוב.* כדי למנוע דביקות, לנסות לאפות מרנג ביום יבש.* לשמור מרנג טבל, שכבות בין יריעות של נייר קלף או שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 1 שבוע או קפוא, מיכל עטוף בחוזקה בניילון נצמד, 1 חודש. מרנג קפוא להפשיר, עדיין במיכל עטוף, עד מיכל מגיע לטמפרטורת החדר, לפחות 30 דקות. (לא לפתוח מיכל פתוח עד מופשר לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)