כוכבי מרנג
כוכבי מרנג נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. והוא יספק כ 84 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בר 70% - קקאו שוקולד מריר, קרם טרטר, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: כוכבי מרנג שוקולד, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו כוכבי ריבה.
הוראות
מחממים תנור ל 93° עם מתלים בשליש העליון, האמצעי והתחתון של התנור (או להשתמש 2 מתלים ואופים בקבוצות). קו 2 או 3 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף.
הכה 1 ביצה לבן עם וניל (עבור מרנג וניל) וקמצוץ כל אחד קרם של טרטר ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
להוסיף 2 כפות סוכר superfine, קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד meringue מחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים 2 כפות סוכר superfine בעדינות אבל ביסודיות.
מעבירים מרנג לשקית מאפה עם קצה, ואז מורחים קצת מרנג מתחת לפינות קלף על כל דפי האפייה כדי לאבטח את הסדינים. צינור 1 אינץ 'רחב כוכבים (1 אינץ' גבוה) על 1/2 אינץ ' זה מזה.
הפוך מרנג קפה באמצעות כמויות ונוהל זהים לעיל אבל באמצעות אבקת אספרסו (1 1/2 כפיות) במקום וניל.
לנפות קקאו דרך מסננת בסדר רשת ולהקציף יחד עם 2 כפות סוכר superfine.
לנצח את הביצה הנותרים לבן עם קמצוץ כל קרם של טרטר ומלח עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
להוסיף 2 כפות הנותרים סוכר superfine, קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד מרנג מחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים בתערובת קקאו בעדינות אבל ביסודיות.
מעבירים מרנג לשקית מאפה ומוסיפים עוד כוכבים.
אופים, החלפת מיקום של הסדינים העליונים והתחתונים באמצע האפייה, עד יבש, פריך, המשרד, 1 1/2 עד 2 שעות. (Meringues נעשים כאשר הם משחררים קלף.)
כבה את התנור ואת מרנג קריר בתנור עם דלת פתוחה על 1/2 אינץ ' באמצעות ידית של כף עץ 1 שעה, ולאחר מכן להחליק קלף עם מרנג על מדפים להתקרר לחלוטין.
קו גיליון אפייה גדול עם קלף או נייר שעווה.
מערבבים יחד שוקולד ושמן צמחי עד חלקה לחלוטין. לקלף מרנג את הקלף, ולאחר מכן לטבול את התחתית של כל לתוך שוקולד, המאפשר עודף לטפטף.
מעבירים מרנג לתבנית אפייה מרופדת, מסדרים קרוב ככל האפשר, וכאשר גיליון האפייה מלא, להקפיא מרנג רק עד שוקולד מוגדר, כ 3 דקות.
* השתמשנו Wilton 2110 / 1m כוכב טיפ עבור meringues שלנו. A Ateco 885 swirl star tip גם עובד טוב.* כדי למנוע דביקות, לנסות לאפות מרנג ביום יבש.* לשמור מרנג טבל, שכבות בין יריעות של נייר קלף או שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 1 שבוע או קפוא, מיכל עטוף בחוזקה בניילון נצמד, 1 חודש. מרנג קפוא להפשיר, עדיין במיכל עטוף, עד מיכל מגיע לטמפרטורת החדר, לפחות 30 דקות. (לא לפתוח מיכל פתוח עד מופשר לחלוטין.)