קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 2 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

כוסות אגוזי לוז

כוסות אגוזי לוז
כוסות אגוזי לוז נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-2 דקות. אם יש לכם סוכר, פולי קפה מצופים שוקולד, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות מוס אגוזי לוז שוקולד, כוסות עוגיות אגוזי לוז שוקולד, ו כוסות עוגיות סוכר עם מילוי אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
שלב את שבבי שוקולד ושמן בכוס מדידה בטוחה במיקרוגל או קערה קרמית. מערבבים עד שכל השבבים מצופים בשמן. מיקרוגל עבור 1 דקה ב 60% כוח. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חום בעוצמה מלאה במרווחים של 15 שניות עד שהשוקולד נמס, תוך ערבוב אחרי כל מרווח. (זה ייקח בין 1 עד 3 דקות, בהתאם למיקרוגל שלך.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מסדרים 24 bonbon נייר או כוסות ממתקים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
יוצקים כמות קטנה (כ 2 כפיות) של תערובת שוקולד נמס לתוך כל כוס. להטות את הכוסות כדי לצפות את הקרביים במלואם עם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
מעבירים את הכוסות המצופות למקרר. שמורת שוקולד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
יוצקים את כוס שמנת כבדה, תמצית וניל וליקר קפה בקערת ערבוב. הכה במהירות גבוהה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ליקר קפהליקר קפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מוסיפים את 2 כפיות הסוכר וממשיכים להכות על גבוה עד פסגות רכות טופס. מערבבים את התפשטות אגוזי לוז והכה במהירות בינונית עד בשילוב. מקפלים במהירות את השוקולד המותך שמורות. (אם השוקולד התחיל להתמקם, מניחים במיקרוגל שוב במשך 10 שניות ב 60% כוח.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
למלא שקית מאפה עם מילוי מוס צינור אותו לתוך כל כוס שוקולד. (אם שקית מאפה אינה זמינה, השתמש שקית אחסון פלסטיק resealable לגזור בפינה.) ייתכן שיהיה עליך להשתמש בכפית כדי להחליק את צמרות. צנן את הקונכיות הממולאות במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מקציפים את 1/2 כוס שמנת עד קצף; מוסיפים את כפית סוכר שוט עד פסגות נוקשות טופס. השתמש שקית מאפה למעלה כל כוס שוקולד עם מנה קטנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מפזרים אגוזי לוז קצוצים וגופייה עם פולי קפה. מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה