כוסות חביתה מלוחות
כוסות חביתה מלוחות אורכות כ -45 דקות מתחילתן ועד סופן. מנה עיקרית זו מכילה 260 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 1.56 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש דבש, בצל ירוק, גבינת פרווולונה וגבינת פרמזן. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וקבועה . עם ציון ספoonacular של 43% , מנה זו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו כריך בייגל חביתה עם גבינת צ'דר, תרד ופלפל , חביתה בהשראה יוונית וחביתה עם ירקות עמוסים .
הוראות
מניחים את העגבניות בקערה קטנה. מכסים ב-1/4 כוס מים; נותנים לעמוד 30 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, טורפים את הביצים, חלבוני הביצה, הכוסברה, החמאה, המלח, הפלפל ואת יתרת המים.
חממו מחבת טפלון בקוטר 20 ס"מ מצופה בתרסיס שמן; שפכו כ-1/2 כוס תערובת ביצים למרכז המחבת. הרימו והטו את המחבת כדי לצפות את התחתית באופן שווה. בשלו במשך דקה וחצי עד שתיים או עד שהחלק העליון נראה יבש; הפכו ובשלו 30-45 שניות נוספות או עד שהתערובת מתייצבת.
מוציאים מהתבנית ולוחצים לתבנית אפייה של כוס אחת או רמקין מצופים בתרסיס שמן. חוזרים על הפעולה עם תערובת הביצים הנותרת, ומכינים עוד שלוש כוסות חביתה (מצפים את המחבת בתרסיס שמן לפי הצורך).
מפזרים גבינת פרווולונה לתוך כוסות.
סננו את העגבניות; קצצו והניחו בצד. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, טגנו את הכרישה והבצל בשמן עד לריכוך. הוסיפו את העגבניות, הזיתים והאורגנו; בשלו על אש בינונית במשך 2-3 דקות. הניחו בכוסות חביתה עם כף.
מפזרים גבינת פרמזן; מזלפים דבש.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.