כוסות פולנטה ים תיכוניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כוסות פולנטה ים תיכוניות. מתכון זה מכין 24 מנות עם 32 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו עוף ים תיכוני מטוגן עם פולנטה, טורקיה הים תיכונית עם מנגולד שוויצרי מעל פולנטה, ו כוסות מלפפון ים תיכוניות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול מביאים לרתיחה מים ומלח. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה; מקציפים לאט קמח תירס. מבשלים ומערבבים בעזרת כף עץ למשך 15-20 דקות או עד שהפולנטה מסמיכה ומתרחקת בצורה נקייה מדפנות התבנית.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה טימין ופלפל.
כף גדושה כפות לכוסות מאפינס מיניאטוריות מצופות בתרסיס בישול. בעזרת החלק האחורי של כף, לעשות הזחה במרכז של כל אחד. מכסים ומצננים עד להתייצבות. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את העגבניות, גבינת הפטה, הבזיליקום והשום.
פורמים כוסות פולנטה ומניחים על תבנית אפייה לא משומנת. למעלה כל אחד עם 1 כף גדושה של תערובת עגבניות. לצלות 4 ב. מהחום במשך 5-7 דקות או עד מחומם דרך.