אם יש לכם שמן זית, תחליף ביצה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 80% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כוסות וולינגטון פטריות , כוסות פטריות ממולאות וכוסות ברוקולי פטריות .
הוראות
1
מניחים פטריות על 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. ריסוס עם תרסיס בישול; מפזרים מלח שום ומטיפים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
אופים ב-425 מעלות למשך 10 דקות או עד לריכוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את התרד ומבשלים עד שהוא נבול. בקערה קטנה, טורפים את תחליף הביצים, המלח והפלפל הנותר; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
כף תערובת ביצים לתוך פטריות; מפזרים גבינה ובזיליקום.