אם יש לכם שמן זית, תחליף ביצה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 80% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כוסות וולינגטון פטריות , כוסות פטריות ממולאות וכוסות ברוקולי פטריות .
הוראות
1
מניחים פטריות על 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. ריסוס עם תרסיס בישול; מפזרים מלח שום ומטיפים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
אופים ב-425 מעלות למשך 10 דקות או עד לריכוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את התרד ומבשלים עד שהוא נבול. בקערה קטנה, טורפים את תחליף הביצים, המלח והפלפל הנותר; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כף תערובת ביצים לתוך פטריות; מפזרים גבינה ובזיליקום.