אם יש לכם שמן זית, תחליף ביצה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 80% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כוסות וולינגטון פטריות , כוסות פטריות ממולאות וכוסות ברוקולי פטריות .
הוראות
1
מניחים פטריות על 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. ריסוס עם תרסיס בישול; מפזרים מלח שום ומטיפים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
אופים ב-425 מעלות למשך 10 דקות או עד לריכוך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את התרד ומבשלים עד שהוא נבול. בקערה קטנה, טורפים את תחליף הביצים, המלח והפלפל הנותר; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות