כוסות פשטידת בשר סטרוגנוף
כוסות פאי סטרוגנוף עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. אם יש לך פטריות, גזר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו דלעת עוגת קינמון רול כוסות, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Spray 8 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
פרוס פשטידה; לחתוך 8 (4 1/2 אינץ') סיבובים.
מניחים עגול בכל כוס מאפין; לחץ קלות לתוך כוס עם זכוכית קטנה. לאסוף שאריות בצק; מחדש רול על עובי 1/8 אינץ'.
לגזור 8 (3 אינץ) סיבובים (אלה יהיו מכסים).
מניחים מכסים על צלחת; צלחת מקום ומחבת מאפין במקרר.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, בקר מוקפץ עם מלח ופלפל רק עד שכבר לא ורוד.
באותו מחבת, מבשלים פטריות עד רך ומים שוחררו מפטריות ובעיקר התאדו.
מוסיפים בצל וגזר; מפזרים קורטוב מלח. מבשלים עד הבצל הוא רך שקוף.
הוסף ורמוט; לגרד חתיכות השחמה מתחתית המחבת. המשך לבשל עד נוזל הוא התאדה בעיקר.
הסר תערובת ממחבת כדי מגניב.
בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר, ירקות מבושלים ואפונה מופשרת. מוסיפים שמנת חמוצה למעיל. טעם לתיבול; להוסיף יותר מלח או פלפל לפי הטעם. לגרוף כפית גדושה של תערובת בקר לתוך כוסות קרום מצופה עוגה. למעלה עם מכסים; השתמש מזלג לאטום קצוות.
בקערה קטנה, להכות ביצה וחלב עם מקצף עד מעורבב.
מברשת מעל צמרות של פשטידות.
חותכים חורי אוורור בצמרות; מפזרים כל אחד עם קצת מלח ופלפל.
אופים 25 עד 30 דקות או עד פשטידות הם חום זהוב. מגניב על 5 דקות לפני הסרת מכוסות מאפין.