כוסמת ועניבת פרפר פילאף
Kashan ו Pilaf עניבת פרפר דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם פסטה farfalle, מלח, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: Kashan ו Pilaf עניבת פרפר, Asia. Kgm, ו תרנגולות קורניש עם כוסמת פילאף.
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל, פלפל ופטריות בחמאה 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
בקערה קטנה, מערבבים כוסמת וביצה, ציפוי היטב. לבשל קאשה באותו מחבת על אש בינונית על 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד השחמה ויבש.
להחזיר ירקות למחבת עם כוסמת; מערבבים במרק, מלח ופלפל.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד מרק נספג ו כוסמת מכרז.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. מערבבים פסטה מבושלת ופטרוזיליה לתוך תערובת קאשה.