כוסמת עם קישואים ופלפלים
כוסמת עם קישואים ופלפלים היא ללא גלוטן וקמאיות מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, ביצה לבנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כוסמת קישואים ממולאים, קאשה ורנישק – קשאן וקשתות, ו קאשה ורנישק (קשאן וקשתות) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קאשה ביצה לבן עד מעורבב היטב.
מחבת nonstick חום על חום בינוני.
מוסיפים תערובת קאשה; מבשלים 3 דקות או עד יבש ודגנים נפרדו.
להעביר קאשה לקערה קטנה; להפריש.
ממיסים חמאה במחבת בינונית עם מכסה הדוק.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 3 דקות או עד פריך במכרז.
מוסיפים קישואים ופלפלים; מבשלים ומערבבים עוד 3 דקות.
מוסיפים כוסמת, כמון ומרק; מערבבים היטב.
מביאים לרתיחה; לכסות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות. מערבבים בגבינה.