כופתאות אגס
כופתאות אגס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 1050 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קליפת תפוז, קינמון טחון, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו כופתאות אגס, אגס מלבה כופתאות, ו כופתאות אגס ~ מאחורי וילון אתגר קינוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים; לחתוך קיצור לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים. צורה לתוך יומן 12 אינץ'.
חותכים להיכנס 6 (2 אינץ') חתיכות. צור כל אחד לדיסק, וגל כל אחד למעגל 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
פיל אגסים, הזמנת קליפות. הליבה כל אגס מלמטה, משאיר העליון 2 אינץ ' וגבעולים שלמים.
מערבבים יחד סוכר חום ואת 2 החומרים הבאים; כפית על 1 1/2 כף. תערובת סוכר חום לתוך כל חלל אגס, לחיצה בחוזקה.
מפזרים את תערובת הסוכר שנותרה במרכז עיגולים מאפה (כ 1/2 כף. כל).
מקום 1 אגס במרכז כל מעגל מאפה. נקודה אגסים עם 1/4 כוס חמאה מרוכך. לחץ על הבצק סביב אגסים עם כפות הידיים, איטום סביב גזע.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 40 עד 50 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
להביא סוכר מגורען, הבא 3 מרכיבים, קליפות אגס שמורות, ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום לנמוך. מבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
יוצקים דרך מסננת רשת לתוך קערה; להשליך מוצקים.