כופתאות אפרסק טריות מוגשות ברוטב קשה
כופתאות אפרסק טריות מוגשות עם רוטב קשה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לך לחנות ותביא אפרסקים, חמאה, קיצור, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו כוורות אפרסק ברוטב קשה, כופתאות אפרסק עם רוטב פטל, ו כופתאות אפרסק עם רוטב שמנת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
חותכים את הקיצור בטעם חמאה באמצעות הידיים או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים.
מפזרים את מי הקרח על הבצק, ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת. ללוש את הבצק בקצרה, ולאחר מכן לחלק 6 חתיכות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
על משטח מקומח קל לרדד כל פיסת בצק למעגל דק.
מניחים שני חצאי אפרסק יחד, ועוטפים בכל מעגל של בצק, איטום בחלק העליון.
מניחים את הכופתאות על תבנית אפייה ungreased.
אופים כופתאות במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב. בזמן שהכופתאות אופות, תכיני את הרוטב. בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה, הביצה, אגוז מוסקט, וניל ומלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה. בהדרגה לערבב את הסוכר של ממתקים. כף מעל כופתאות חמות.