קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות התפוחים של סבתא ביאלה

כופתאות התפוחים של סבתא ביאלה
כופתאות התפוחים של סבתא ביאלה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 258 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם חצי שמנת וחצי, סוכר, תפוחי טארט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 31%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו כופתאות תפוחי האדמה של סבתא, פאי התפוחים של סבתא, ו לחם תפוחים של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
על משטח מקומח מרדדים מאפה ל -18 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
חותכים לשש 6 אינץ'. ריבועים.
3
מניחים תפוח על כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
שלב סוכר ושמנת וכף למרכז התפוחים. להרטיב קצוות של מאפה; לקפל את פינות למרכז ולצבוט כדי חותם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מניחים על 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים בחום של 450 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל 350 לאפות 30 דקות יותר או עד להזהבה, צולה פעמיים עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים חם.