כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר הן ... צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 971 קלוריות. אם יש לך שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 64 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: טוסט הקיה של סוזן פניגר, קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר, ו סלט המלון הבורמזי של סוזן פניגר.
הוראות
1
עבור הבצק: בקערה קטנה, מערבבים את הביצה ואת השמנת החמוצה יחד.
שים את הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לנצח את התערובת תוך הוספת החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, עד הקמח מתחיל לבוא יחד בגושים קטנים, על 2 דקות. עצור את המיקסר והוסף את תערובת הביצים בבת אחת. הפעל את המיקסר על מהירות נמוכה שוב, ומערבבים רק מספיק כדי לשלב את תערובת הביצה. אין לערבב או הבצק שלך יהיה קשה. המרקם יהיה מעט מתפורר ויהיה דומה בצק עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-o
3
להפוך את הבצק על משטח שטוח. ללוש אותו בידיים שלך רק מספיק כדי להביא את הבצק יחד לכדור. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים אותו לפחות 1 שעה או במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחלקים את הבצק לשניים. שים חצי על משטח עבודה משוריין; לעטוף את החצי השני בניילון נצמד ולהחזיר אותו למקרר.
לגזור 12 סיבובים עם חותך עוגיות 3 אינץ'. שים סיבובים על צלחת, לכסות עם ניילון נצמד, להכניס למקרר עד מוכן לשימוש. חזור עם החצי השני של הבצק לעשות 24 סיבובים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
שים את תפוחי האדמה ו 1 כפית מלח בסיר קטן, לכסות עם מים, ולהגדיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל ברתיחה איטית במשך 15 דקות, או עד תפוחי האדמה הם מאוד רך כאשר דקר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לנקז, ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 5 עד 10 דקות. מגררים את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא שקוף ופשוט מתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את הקישואים ו 1/4 כפית מלח. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. הבצל ימשיך לחום; זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את התרד ו 1/4 כפית מלח. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
הסר את המחבת מהחום ושופך את כל התוכן לתוך מסננת, דוחף אותם מעט כדי לגרש חלק מהנוזל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו לנקז להתקרר במסננת במשך 30 דקות, מדי פעם לחיצה וערבוב עם מרית גומי כדי לנקז כמה שיותר נוזל עודף ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
כאשר תערובת תרד סחוט הוא מגניב, לשים אותו בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מוסיפים את תפוחי האדמה המגוררים, גבינת פטה, ואת האחרון 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מערבבים בעדינות לשלב.
12
כדי להרכיב: לשים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה. שים כף רמה של המילוי במרכז כל עיגול בצק. מקפלים את הבצק לצורת חצי ירח, ולוודא המילוי לא לסחוט החוצה, לחץ על הקצוות יחד בחוזקה עם האצבעות שלך כדי לאטום אותם. הבצק גמיש, כך שאם נראה שיש יותר מדי תיוק, אתה יכול למתוח אותו קצת כדי להתאים סביבו. חזור עד שכל הכופתאות מלאות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
עבודה בקבוצות, להרתיח את הכופתאות במשך 3 דקות ולאחר מכן לנקז, להיות זהיר כי הם לא לקרוע. הניחו אותם בצד על מגש מרופד בנייר שעווה. (כופתאות ניתן לכסות בקירור עד 1 יום בשלב זה.)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה היא מקציפה, מוסיפים את הכופתאות כך שהם שוכבים בשכבה אחת. (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתיים או שלוש קבוצות, בהתאם לגודל של המחבת שלך.) מבשלים רק 1 עד 2 דקות בכל צד, עד שיש להם צרוב חום זהוב בהיר והם פריכים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
כדי לשרת, להפיץ כפית נדיבה של שמנת חמוצה על פני מרכז כל צלחת. בצע עם כפית של מרמלדת לימון.