כופתאות חזיר מטוגנות
כופתאות חזיר מטוגנות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 66 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם עירית, זנגביל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כופתאות חזיר מטוגנות, כופתאות חזיר בקארי ירוק תאילנדי ברוטב קוקוס עם שאלוט מטוגן פריך, ו כופתאות מטוגנות מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
קלות לנצח 1 ביצה בקערה גדולה.
מוסיפים את החזיר, בייקון, כרוב, עירית, זנגביל, שמן שומשום, 1/2 כפית מלח, סוכר, שום, רוטב סויה קורנפלור; מערבבים עם הידיים עד בשילוב.
קלות להכות את הביצה הנותרת בקערה קטנה עם 1 כף מים. הגדר עטיפת כופתה 1 על משטח נקי (לשמור את השאר מכוסה במגבת נייר לחה, כך שהם לא להתייבש). כף 1 כפית גדושה של תערובת החזיר על מרכז העטיפה. לטפוח אצבע לתוך תערובת הביצה מברשת לאורך הקצוות של העטיפה. מקפלים את העטיפה לשניים ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה. מכסים במגבת נייר לחה בזמן שאתה יוצר את הכופתאות הנותרות.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה ב 3 קבוצות, מוסיפים את הכופתאות ומסדרים בשכבה אחת; מבשלים עד שהתחתית מתחילה להשחים, כ -30 שניות.
מוסיפים 2/3 כוס מים, מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף ולבשל עד הנוזל מתאדה ואת תחתית הם פריכים וזהב חום, על 2 דקות יותר. לשחרר את הכופתאות מהמחבת עם מרית ולהעביר צלחת הגשה.
הוסף 2 כפות שמן יותר למחבת בין קבוצות.
שלב 3 כפות רוטב פונזו, 1 כפית רוטב סויה, 1/2 כפית שמן שומשום ו 1 בצל ירוק קצוץ בקערה קטנה.