הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם חמאת קוקוס, אורז, פטריות צדפות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו שרימפס בזיליקום בסגנון תאילנדי עם בזיליקום-אורז קוקוס, קוקוס ליים עוף אפוי עם קוקוס מנגו אורז דביק, ו שומשום אורז מתוק-כופתאות בוטנים עם קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את המים לקערה עם הקמח ומערבבים יחד עם כף עץ. אם זה דביק מדי אתה יכול להוסיף יותר קמח כף בכל פעם. אם זה יבש מדי אתה יכול להוסיף יותר מים כף בכל פעם. ללוש במשך 10 דקות עד חור דקר בבצק ממלא סנטימטרים לאחור
מחממים קצת שמן או מרק במחבת גדולה או ווק על חום גבוה. לאחר חם, מוסיפים את הבצל והמרוט במשך כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את התבלינים חכו רגע, מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים שום, צ 'ילי וג' ינג ' ר. מערבבים עוד דקה ואז מוסיפים את הפטריות ומערבבים ומטגנים עוד 3 דקות. Deglaze התחתון של המחבת עם מיץ ולהוסיף את המנגו. מטגנים עוד דקה או שתיים ואז מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה ומסירים מהחום.ממיסים את חמאת הקוקוס על חום בינוני כדי לוודא שהיא לא תישרף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת קוקוס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף סוכר אדום גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את השום ואת בצל ירוק ומטוגן במשך כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, את האורז ואת הבזיליקום ומבשלים עוד דקה. לבסוף, להוסיף את המים ואת אבקת מרק, לערבב היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות אורז קיטור במשך כ 30 דקות.מלא את סיר הקיטור שלך במים, שאריות התוספות, והלימונים. קו מגש ספינת שלך עם עלי כרוב אדומים. יש לי ספינת במבוק שיש לה שתי שכבות, אבל לא יזיק לך להכניס ספינת קיטור ולעשות שלושה בכל פעם לשים אותם זקופים ואז לחמם אותם בתנור.
מניחים את האספרגוס עם החלק התחתון באמצע הכופתה לקפל את שתי הפינות על זה ולאטום את הקצוות עם מים במידת הצורך. חזור עד שיש לך 6 לשני אנשים. הכנתי כופתאות נוספות עם שאריות המילוי לאחר כך וקיפלתי אותן לחצי ירחים בלי האספרגוס. מביאים את המים קיטור לרתיחה ומניחים את הכופתה במגש. החלף את המגשים לאחר כ 5 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
11
הסר את הכופתה עם מלקחיים ואם האורז אינו מוכן לשים אותם בתנור מחומם עד שאתה מוכן. לציפוי שמתי את עלי הכרוב האדומים המאודים וכמה עלי בזיליקום בתחתית הקערה, יצקתי את האורז לקערה קטנה יותר והפכתי אותו במרכז המנה. עקפתי סידר את הכופתאות על גבי, ופיזר כמה זרעי שומשום ותערובת של רוטב סויה, סיד, וsiracha. תהנו!