הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם חמאת קוקוס, אורז, פטריות צדפות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו שרימפס בזיליקום בסגנון תאילנדי עם בזיליקום-אורז קוקוס, קוקוס ליים עוף אפוי עם קוקוס מנגו אורז דביק, ו שומשום אורז מתוק-כופתאות בוטנים עם קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את המים לקערה עם הקמח ומערבבים יחד עם כף עץ. אם זה דביק מדי אתה יכול להוסיף יותר קמח כף בכל פעם. אם זה יבש מדי אתה יכול להוסיף יותר מים כף בכל פעם. ללוש במשך 10 דקות עד חור דקר בבצק ממלא סנטימטרים לאחור
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן לו לנוח בקערה מכוסה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים קצת שמן או מרק במחבת גדולה או ווק על חום גבוה. לאחר חם, מוסיפים את הבצל והמרוט במשך כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את התבלינים חכו רגע, מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים שום, צ 'ילי וג' ינג ' ר. מערבבים עוד דקה ואז מוסיפים את הפטריות ומערבבים ומטגנים עוד 3 דקות. Deglaze התחתון של המחבת עם מיץ ולהוסיף את המנגו. מטגנים עוד דקה או שתיים ואז מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה ומסירים מהחום.ממיסים את חמאת הקוקוס על חום בינוני כדי לוודא שהיא לא תישרף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת קוקוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את השום ואת בצל ירוק ומטוגן במשך כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, את האורז ואת הבזיליקום ומבשלים עוד דקה. לבסוף, להוסיף את המים ואת אבקת מרק, לערבב היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות אורז קיטור במשך כ 30 דקות.מלא את סיר הקיטור שלך במים, שאריות התוספות, והלימונים. קו מגש ספינת שלך עם עלי כרוב אדומים. יש לי ספינת במבוק שיש לה שתי שכבות, אבל לא יזיק לך להכניס ספינת קיטור ולעשות שלושה בכל פעם לשים אותם זקופים ואז לחמם אותם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אבקת מלאי
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מרדדים את הבצק שלך לתוך חבל וקרע של חלק בגודל אגרוף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
8
מגלגלים את הבצק לכדור ולאחר מכן לוחצים אותו יחד בין גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
9
מגלגלים אותו לדיסק שטוח דק, על 7 אינץ ' בקוטר. לגרוף שתי כפות של מילוי באמצע הדיסק ולאחר מכן לאטום לצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
10
מניחים את האספרגוס עם החלק התחתון באמצע הכופתה לקפל את שתי הפינות על זה ולאטום את הקצוות עם מים במידת הצורך. חזור עד שיש לך 6 לשני אנשים. הכנתי כופתאות נוספות עם שאריות המילוי לאחר כך וקיפלתי אותן לחצי ירחים בלי האספרגוס. מביאים את המים קיטור לרתיחה ומניחים את הכופתה במגש. החלף את המגשים לאחר כ 5 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
הסר את הכופתה עם מלקחיים ואם האורז אינו מוכן לשים אותם בתנור מחומם עד שאתה מוכן. לציפוי שמתי את עלי הכרוב האדומים המאודים וכמה עלי בזיליקום בתחתית הקערה, יצקתי את האורז לקערה קטנה יותר והפכתי אותו במרכז המנה. עקפתי סידר את הכופתאות על גבי, ופיזר כמה זרעי שומשום ותערובת של רוטב סויה, סיד, וsiracha. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
צלי חזיר שלם, קצוץ
Sriracha
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה