קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כופתאות מנגו אספרגוס עם אורז בזיליקום קוקוס

כופתאות מנגו אספרגוס עם אורז בזיליקום קוקוס
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם חמאת קוקוס, אורז, פטריות צדפות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו שרימפס בזיליקום בסגנון תאילנדי עם בזיליקום-אורז קוקוס, קוקוס ליים עוף אפוי עם קוקוס מנגו אורז דביק, ו שומשום אורז מתוק-כופתאות בוטנים עם קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את המים לקערה עם הקמח ומערבבים יחד עם כף עץ. אם זה דביק מדי אתה יכול להוסיף יותר קמח כף בכל פעם. אם זה יבש מדי אתה יכול להוסיף יותר מים כף בכל פעם. ללוש במשך 10 דקות עד חור דקר בבצק ממלא סנטימטרים לאחור
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לו לנוח בקערה מכוסה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים קצת שמן או מרק במחבת גדולה או ווק על חום גבוה. לאחר חם, מוסיפים את הבצל והמרוט במשך כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את התבלינים חכו רגע, מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים שום, צ 'ילי וג' ינג ' ר. מערבבים עוד דקה ואז מוסיפים את הפטריות ומערבבים ומטגנים עוד 3 דקות. Deglaze התחתון של המחבת עם מיץ ולהוסיף את המנגו. מטגנים עוד דקה או שתיים ואז מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה ומסירים מהחום.ממיסים את חמאת הקוקוס על חום בינוני כדי לוודא שהיא לא תישרף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת קוקוסחמאת קוקוס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את השום ואת בצל ירוק ומטוגן במשך כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, את האורז ואת הבזיליקום ומבשלים עוד דקה. לבסוף, להוסיף את המים ואת אבקת מרק, לערבב היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות אורז קיטור במשך כ 30 דקות.מלא את סיר הקיטור שלך במים, שאריות התוספות, והלימונים. קו מגש ספינת שלך עם עלי כרוב אדומים. יש לי ספינת במבוק שיש לה שתי שכבות, אבל לא יזיק לך להכניס ספינת קיטור ולעשות שלושה בכל פעם לשים אותם זקופים ואז לחמם אותם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אבקת מלאיאבקת מלאי
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מרדדים את הבצק שלך לתוך חבל וקרע של חלק בגודל אגרוף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מגלגלים את הבצק לכדור ולאחר מכן לוחצים אותו יחד בין גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מגלגלים אותו לדיסק שטוח דק, על 7 אינץ ' בקוטר. לגרוף שתי כפות של מילוי באמצע הדיסק ולאחר מכן לאטום לצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים את האספרגוס עם החלק התחתון באמצע הכופתה לקפל את שתי הפינות על זה ולאטום את הקצוות עם מים במידת הצורך. חזור עד שיש לך 6 לשני אנשים. הכנתי כופתאות נוספות עם שאריות המילוי לאחר כך וקיפלתי אותן לחצי ירחים בלי האספרגוס. מביאים את המים קיטור לרתיחה ומניחים את הכופתה במגש. החלף את המגשים לאחר כ 5 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
הסר את הכופתה עם מלקחיים ואם האורז אינו מוכן לשים אותם בתנור מחומם עד שאתה מוכן. לציפוי שמתי את עלי הכרוב האדומים המאודים וכמה עלי בזיליקום בתחתית הקערה, יצקתי את האורז לקערה קטנה יותר והפכתי אותו במרכז המנה. עקפתי סידר את הכופתאות על גבי, ופיזר כמה זרעי שומשום ותערובת של רוטב סויה, סיד, וsiracha. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
SrirachaSriracha
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

6אספרגוס, סוף הוסראספרגוס, סוף הוסר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיל, שמור קצת לציפוי וקצוץ את השאר.בזיל, שמור קצת לציפוי וקצוץ את השאר.1אוראו ממולאים כפוליםמרק, אבקהמרק, אבקה2פלפל צ'ילי אדום, קצוץפלפל צ'ילי אדום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה, קצוץכוסברה, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםחמאת קוקוסחמאת קוקוס1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתיכות טופי הית' ברזרעי כמוןזרעי כמון1חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ5שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר, קצוץג'ינג'ר, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ מנגומיץ מנגו227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריית צדפות, מופרדת לחתיכות קטנות יותר.פטריית צדפות, מופרדת לחתיכות קטנות יותר.2לייםליים1מנגו, קצוץמנגו, קצוץ1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל1השאר5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים1בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ3בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #44731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה