קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

כופתאות עגל עם אסקרול במרק

כופתאות עגל עם אסקרול במרק
כופתאות עגל עם אסקארולה במרק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 55 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 792 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם, גרידת לימון, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . נסו טורטליני במרק עם Escarole , Maultaschensuppe (כופתאות במרק) ו- Maultaschensuppe (כופתאות במרק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הלחם בחלב בקערה קטנה לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון, להגשהגרידת לימון, להגשה
גרידת לימון, להגשהגרידת לימון, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כ-1/3 כוס פרמיג'אנו-רג'יאנו מגוררכ-1/3 כוס פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר
2
שמים את בשר העגל הטחון בקערה גדולה ומפזרים מלח, פלפל ומעט גרגירים של אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים את הגורגונזולה, הפרמיג'אנו-רג'יאנו, המרווה, השום והביצה. סוחטים את הנוזל מהלחם ומפוררים אותו לפירורים עדינים בין קצות האצבעות תוך כדי הוספתו לתערובת העגל.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מטפטפים פנימה מעט EVOO ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
5
שמור קערת מים חמים בהישג יד לגלגול הקציצות או השתמש בכף של 2 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מגלגלים או גורפים את תערובת הבשר לכדורים, מרטיבים את הידיים אם לא משתמשים בכף, ומניחים על תבנית אפייה או צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
קוצצים גס את האסקרול לחתיכות של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
8
מביאים את הציר ו-2 עד 3 כוסות מים לרתיחה נמוכה בסיר רחב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עד שהם מוכנים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
10
מוסיפים את האסקרול בדקה האחרונה או 2 של הבישול ומערבבים עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
11
בינתיים מבשלים את האטריות בסיר מים רותחים עם מלח עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
מסננים ומוסיפים למרק. מצקת את המרק לקערות ומעליה כמה גרגירים של גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
מצקתמצקת