כופתאות עוף וטורטייה
כופתאות עוף וטורטייה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 977 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, בצל, שמנת של מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: כופתאות עוף וקמח טורטייה, צ'ילי עם כופתאות טורטייה, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).
הוראות
מביאים את המרכיבים הראשונים לרתיחה בתנור הולנדי גדול; מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 45 דקות או עד שהעוף רך.
הסר עוף, הזמנת מרק בתנור הולנדי.
תן עוף מרק קריר. עור, עצם, לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס; להפריש. שומן דל שומן ממרק.
מוסיפים מרק למרק; מביאים לרתיחה.
חותכים טורטיות לרצועות 2-x 1-אינץ'.
מוסיפים רצועות, 1 בכל פעם, כדי במהירות תערובת מרק רותח.
מוסיפים עוף, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע כופתאות דבק.
עצה מהירה: תחליפי 8 כוסות מרק עוף למים; להשמיט קוביות מרק; להפחית מלח 1/2 כפית. המשך עם מתכון באמצעות 3 עד 4 כוסות קצוץ עוף מבושל.