כופתאות שזיפים
כופתאות שזיפים יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 182 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו כופתאות שזיפים, כופתאות שזיפים, ו כופתאות שזיף הונגריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני-נמוך, מבשלים ומערבבים את פירורי הלחם עד חום זהוב וריחני, על 2 דקות. תניח את הפירורים בצד.
מניחים תפוחי אדמה בסיר מים על חום בינוני, ומרתיחים עד מכרז, 20 עד 30 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות להתייבש; ואז לסחוט את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך קערה.
מניחים 1 כף חמאה לתוך תפוחי האדמה, ולאפשר להמיס, ולאחר מכן לערבב את הקמח עד משולב היטב.
מערבבים בביצה ומלח. להפוך את התערובת החוצה על משטח עבודה מקומח בנדיבות, ללוש עד הבצק רך כבר לא דביק, על 10 דקות.
מחלקים את הבצק לרבעים, ומחלקים כל רבעון לרבעיות כדי להכין 16 מנות.
מגלגלים כל חלק לכדור, ומגלגלים את הכדור על משטח עבודה משוריין עד שהוא יוצר מעגל על 3 1/2 אינץ ' בקוטר.
מניחים שזיף מגולען למרכז עיגול הבצק, וכפית כפית סוכר לתוך השזיף.
רול לצבוט את הבצק סביב השזיף לאטום. חזור עם הבצק שנותר לעשות 16 כופתאות.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני, ושופכים את הכופתאות לתוך המים הרותחים. מערבבים בעדינות כדי לשחרר את כל כופתאות כי מקל לתחתית. אפשר את הכופתאות לעלות למעלה, ואז להרתיח במשך 5 דקות יותר. בעדינות להסיר כופתאות עם כפית מחוררת, לגלגל את פירורי הלחם הקלוי לשרת. כל בצק שנותר יכול להיות מגולגל לתוך כופתאות רגיל, מבושל, מגולגל בפירורים.