כופתאות שמרים
גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו naan ללא שמרים, איך לעשות naan ללא שמרים על הכיריים למעלה, appam ללא שמרים, איך לעשות appam ללא שמרים, ו גלילי שמרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב וחמאה בסיר קטן, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
ממיסים את השמרים במים החמים הממוקמים בקערה קטנה. תניח בצד.
מערבבים את הביצים, הסוכר והמלח בקערת ערבוב גדולה, ומערבבים עד מעורבבים היטב. בהדרגה מערבבים בקמח, לסירוגין עם חלב ותערובות שמרים. אסוף את הבצק לכדור. מכסים את הקערה עם מטלית, ולתת את הבצק לנוח 20 דקות.
יוצקים את מרק העוף לתוך סיר גדול. מביאים מרק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
בינתיים, מפזרים קמח על לוח נקי או משטח עבודה. להפוך את הבצק החוצה על הלוח ללוש קלות עד חלקה satiny, על 3 דקות.
מוסיפים קצת יותר קמח אם הבצק דביק.
מרדדים את הבצק כדי להיות על 1/2 אינץ ' עבה. השתמש בסכין חמאה כדי לחתוך את הבצק לרצועות רחבות 2 אינץ', ומניח רצועות לתוך מרק רותח. כופתאות בתחילה לשקוע, ואז לעלות על פני השטח כאשר מבושל, על 10 דקות.
הסר כופתאות מן המרק עם כפית מחוררת, ולנקז על צלחת.