כופתאות תפוחי אדמה II
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כופתאות תפוחי אדמה, כופתאות תפוחי אדמה, ו כופתאות תפוחי אדמה II.
הוראות
בקערת ערבוב, מערבבים יחד פתיתי תפוחי אדמה, מים ומלח. אפשר לתערובת להתקרר במשך 10 דקות. מערבבים את הביצים והקמח.
על משטח מקומח קלות, ללוש את הבצק עד שכבר לא דביק.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. להפריד את הבצק לתוך כ -6 כופתאות. בזהירות טיפה את הכופתאות לתוך מים ומרתיחים כ 20 דקות עד שהם עולים למעלה.