קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

כופתאות תפוחי אדמה II

כופתאות תפוחי אדמה II
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כופתאות תפוחי אדמה, כופתאות תפוחי אדמה, ו כופתאות תפוחי אדמה II.

הוראות

1
בקערת ערבוב, מערבבים יחד פתיתי תפוחי אדמה, מים ומלח. אפשר לתערובת להתקרר במשך 10 דקות. מערבבים את הביצים והקמח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי תפוחי אדמה מיידייםפתיתי תפוחי אדמה מיידיים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
על משטח מקומח קלות, ללוש את הבצק עד שכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. להפריד את הבצק לתוך כ -6 כופתאות. בזהירות טיפה את הכופתאות לתוך מים ומרתיחים כ 20 דקות עד שהם עולים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהמים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים