כופתאות תפוחי אדמה מגורדות
כופתאות תפוחי אדמה מגורדות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 237 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם קמח, תפוחי אדמה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה מגורד, עוגת גבינה כרובית עם קרום תפוחי אדמה מגורר, ו קיני תפוחי אדמה מגורדים גביני עם ביצים עלומות (יום שני ללא בשר).
הוראות
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה.
לקלף תפוחי אדמה, ולשמור שקוע במים קרים כדי למנוע בראונינג. תפוחי אדמה מגררים, ביד או עם מעבד מזון, לתוך קערה גדולה.
מסננים כל עודף מים. מערבבים בקמח ומלח. עם כפית, ליצור כופתה מבחן. אם זה לא יחזיק מעמד, תערבבי עוד קמח.
טופס כופתאות עם כפית, ושחרר בעדינות לתוך מים רותחים. אפשר כופתאות לצוף בחופשיות. מערבבים בעדינות עם כף עץ כך כופתאות לא נדבקות זו לזו. להפחית את החום לרתיחה איטית. להרתיח במשך 40 דקות.
ניקוז במסננת. יש לשטוף במים חמים.
מגישים עם רוטב או חמאה מומסת.