כופתאות תפוחים אני
כופתאות תפוח אני יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 82 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם ציפורן טחונה, פלפל אנגלי טחון, סוכר חום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 16%. נסו כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה רדודה גדולה.
מרדדים בצק למלבן בגודל 18 על 12 אינץ 'בעובי 1/8 אינץ'.
שלב חמאה, קינמון, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט, ציפורן וסוכר חום. לקלף תפוחים הליבה.
מניחים תפוח אחד על כל ריבוע מאפה. במרכז כל מקום תפוח 1 כפית ג ' לי דומדמניות אדומות.
מורחים תערובת תבלינים על כל תפוח; מפגישים נקודות מאפה ואוטמים.
מניחים תפוחים בתבנית האפייה המוכנה עם התפרים מעל או מתחת לתפוחים.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות. בסיר משלבים מים רותחים, סוכר מגורען ומיץ תפוחים. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס.
יוצקים מעל תפוחים אפויים ואופים 20 דקות נוספות. למרוח לעתים קרובות.