כופתאות תפוחים אפויות
אם יש לכם סוכר חום, בצק עלים, אגוזי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים אפויות, כופתאות תפוחים אפויות עם רוטב סיידר, ו כופתאות תפוחים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הסוכר, פירורי הלחם, הקינמון ואגוז המוסקט. על משטח מקומח קלות, מגלגלים מאפה לשניים 12 אינץ'. ריבועים.
חותכים כל גיליון לתשעה 4 אינץ'. ריבועים.
מניחים 1 כפית תערובת סוכר במרכז ריבוע; למעלה עם 2 כפות תפוח קצוץ ותערובת סוכר 1 כפית. בעדינות להעלות פינות של מאפה למרכז; קמצוץ קצוות כדי חותם. חזור על הפעולה עם יתרת המאפה, תערובת הפירורים והתפוחים.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי השטרויזל.
מברישים את הביצה שנותרה מעל כופתאות; לחץ על שטרויזל מעל צמרות.
אופים בחום של 400 טקס למשך 14-18 דקות או עד להזהבה.
הניחו מחבתות על מתלי תיל.
שלב מרכיבי ציפוי; טפטוף מעל כופתאות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב תפוח אפוי עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.