כופתה סיבירית מסורתית: Pelmeni
מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מי גבינה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק כופתאות (Pelmeni) , מרק עוף כופתאות מסורתי, ו Cheremsha (סלט בצל סיבירי) (מתכונים דומים).
הוראות
התחל עם הבצק, תהליך איטי ומתמשך. זרוק שתי כוסות קמח על הדלפק שלך, עושה באר במרכז הקמח, ומניח שישה חלמוני ביצה לתוך הבאר יחד עם מעט מלח ים לא מזוקק.
מערבבים את הבצק ביד, מוסיפים מי גבינה ומערבבים עד שלא יישארו גושי קמח.
מניחים את הבצק בקערה מכוסה ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך יומיים עד שלושה.שמור על עצמך, כל יום, כדי לפרוח את הידיים, אגרוף למטה את הבצק, להוסיף על 1/2 עד 3/4 כוס קמח נוסף ללוש את הבצק במשך כחמש עד עשר דקות.ביום השלישי, לאחר שהאכלת את הבצק הפלמני בקמח ולשת אותו היטב, דלפקי הקמח ומשליכים את הבצק לתוך נחש ארוך בעובי של 1 1/2 עד 2 אינץ'.תן לבצק לנוח בזמן שאתה מכין את מילוי pelmeni.הכנת מילוי פלמני וגימור הפלמני
כאשר הבצק הפלמני נח, משלבים את הבשרים הטחונים יחד עם בצל צהוב טחון דק ומניחים בצד.קמצוץ על בצק כפית אחת מן הנחש pelmeni, לשטח אותו לתוך מעגל לגלגל אותו דק מאוד – על 1/16th של אינץ'.
מניחים את כפית אחת מילוי pelmeni למרכז הבצק התגלגל, לקפל לשניים, אבטחת הקצוות של pelmeni יחד, כך שהוא לא להיפתח כאשר נתון לקשיחות של רותחים. תמשיכו לעבוד על הבצק של פלמני ותמלאו אותו עד ששניהם יהיו מותשים.להביא שני ליטרים של בשר תוצרת בית או מים מלוחים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולשחרר את פלמני הממולא ומאובטח לסיר לרתיחה, עובד בקבוצות של שישה עד שמונה pelmeni כדי לא להעמיס את הסיר.אפשר לפלמני להתבשל במלאי או במים מלוחים עד שהם עולים לפני השטח מרצונם, בערך שלוש עד ארבע דקות, ואז מוציאים אותם מהסיר ומניחים אותם בצד כשאתם ממשיכים לעבוד בקבוצות עד שבישלתם את כל הפלמני.
מגישים את הפלמני חם, מעוטר בשמנת חמוצה או קרם פרייצ ' ה, שמיר טרי חתוך ומתובל לפי הטעם עם קומץ של מלח ים לא מזוקק ופלפל שחור טחון טרי.