קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

כופתה סיבירית מסורתית: Pelmeni

כופתה סיבירית מסורתית: Pelmeni
מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מי גבינה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק כופתאות (Pelmeni) , מרק עוף כופתאות מסורתי, ו Cheremsha (סלט בצל סיבירי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת בצק פלמני
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
התחל עם הבצק, תהליך איטי ומתמשך. זרוק שתי כוסות קמח על הדלפק שלך, עושה באר במרכז הקמח, ומניח שישה חלמוני ביצה לתוך הבאר יחד עם מעט מלח ים לא מזוקק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
מערבבים את הבצק ביד, מוסיפים מי גבינה ומערבבים עד שלא יישארו גושי קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מניחים את הבצק בקערה מכוסה ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך יומיים עד שלושה.שמור על עצמך, כל יום, כדי לפרוח את הידיים, אגרוף למטה את הבצק, להוסיף על 1/2 עד 3/4 כוס קמח נוסף ללוש את הבצק במשך כחמש עד עשר דקות.ביום השלישי, לאחר שהאכלת את הבצק הפלמני בקמח ולשת אותו היטב, דלפקי הקמח ומשליכים את הבצק לתוך נחש ארוך בעובי של 1 1/2 עד 2 אינץ'.תן לבצק לנוח בזמן שאתה מכין את מילוי pelmeni.הכנת מילוי פלמני וגימור הפלמני
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
כאשר הבצק הפלמני נח, משלבים את הבשרים הטחונים יחד עם בצל צהוב טחון דק ומניחים בצד.קמצוץ על בצק כפית אחת מן הנחש pelmeni, לשטח אותו לתוך מעגל לגלגל אותו דק מאוד – על 1/16th של אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים את כפית אחת מילוי pelmeni למרכז הבצק התגלגל, לקפל לשניים, אבטחת הקצוות של pelmeni יחד, כך שהוא לא להיפתח כאשר נתון לקשיחות של רותחים. תמשיכו לעבוד על הבצק של פלמני ותמלאו אותו עד ששניהם יהיו מותשים.להביא שני ליטרים של בשר תוצרת בית או מים מלוחים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולשחרר את פלמני הממולא ומאובטח לסיר לרתיחה, עובד בקבוצות של שישה עד שמונה pelmeni כדי לא להעמיס את הסיר.אפשר לפלמני להתבשל במלאי או במים מלוחים עד שהם עולים לפני השטח מרצונם, בערך שלוש עד ארבע דקות, ואז מוציאים אותם מהסיר ומניחים אותם בצד כשאתם ממשיכים לעבוד בקבוצות עד שבישלתם את כל הפלמני.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים את הפלמני חם, מעוטר בשמנת חמוצה או קרם פרייצ ' ה, שמיר טרי חתוך ומתובל לפי הטעם עם קומץ של מלח ים לא מזוקק ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו