קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

כיוונים מחדש עבור ריבה מבושלת CERTO או ג'לי

כיוונים מחדש עבור ריבה מבושלת CERTO או ג'לי
כיוונים מחדש עבור ריבה מבושלת CERTO או ג'לי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף התבלינים שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 1102 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות אם יש לכם פקטין פירות certo, ריבה שלך, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. נסו גרנולה מושלמת-רימייק, מהדורה מחודשת בדיקה המוחית, ו ריבת מנגו CERTO (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן צנצנת: לשטוף צנצנת חצי ליטר אחד הלהקה בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
יוצקים מים רותחים על מכסה שטוח אחד בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
הכן אצווה משפט: למדוד ריבה או ג ' לי לתוך קטן (1-qt.) סיר. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שאינו מפסיק מבעבע כאשר מעורבב) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים סוכר, מיץ לימון ופקטין; מערבבים עד מעורבב היטב. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פקטיןפקטין
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת. מיד לשפוך לתוך צנצנת מעוקר. לכסות ולתת לעמוד עד 24 שעות כדי לבדוק סט של ריבה או ג ' לי. בינתיים, חנות פתח נרתיק של פקטין במקרר. חנות צנצנת ריבה או ג ' לי מ אצווה המשפט במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
8
הכן את שארית האצווה: אם אצווה המשפט קובע משביע רצון, להכין את שארית אצווה ב 6-עד 8-qt. stockpot, remaking לא יותר מ 8 כוסות ריבה או ג 'לי בבת אחת ושימוש בכיוונים זהים עבור אצווה משפט עם המדדים המפורטים לעיל של סוכר, מיץ לימון פקטין עבור כל 1 כוס ריבה או ג' לי. מצקת לתוך צנצנות מעוקרים, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
מצקתמצקת
9
צנצנות תהליך: להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות. עבור ג ' לי; 10 דקות. לריבה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ריבהריבה
12
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע מכסים עם אצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.) Discard any שאריות פקטין in open pouch.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין