כיכר אגוזים עדשים טבעונית אולטימטיבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טבעוני האולטימטיבי Lentil קציץ אגוז. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 360 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, פלפל, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-594 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), כיכר עדשים צמחונית האולטימטיבי של אמא, ו כיכר תפוחים מזוגגת עדשים אגוז, Revisited.
הוראות
מחממים התנור ל 163°. משמנים מחבת כיכר 9x5 אינץ', ולאחר מכן בשורה אותו עם פיסת נייר קלף לחתוך כדי להתאים את אורך המחבת. אם משתמשים עדשים משומרים, לשטוף ולנקז אותם במסננת. אם משתמשים בעדשים מבושלות מאפס, בצע את ההוראות בפתק להלן. לאחר ניקוז, מוסיפים אותם לקערה גדולה מאוד ומועכים את העדשים עם מחית תפוחי אדמה. המטרה היא ליצור דבק עדשים ועדיין להשאיר על 1/3 של עדשים ללא פגע.
מורחים את האגוזים הקצוצים על תבנית האפייה. טוסט האגוזים במשך 8 עד 12 דקות עד ריחני וזהוב קל. להפריש להתקרר. הגבר את חום התנור ל-350F.
מוסיף את השמן למחבת גדולה, ולהגדיל את החום בינוני. מערבבים בצל ושום ומתבלים עם קמצוץ או שניים של מלח. מבשלים 4 עד 5 דקות עד שהבצל מתרכך. מערבבים את הסלרי והגזר, וממשיכים לבשל עוד כמה דקות. לבסוף, מערבבים בתפוח המגורד, חמוציות מיובשות (או צימוקים), טימין, אורגנו, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור. מבשלים עוד כמה דקות. לתוך הקערה עם עדשים מחית, מערבבים באגוזי המלך, פשתן טחון, קמח שיבולת שועל ופירורי לחם עד בשילוב. מערבבים בכל תערובת הירקות עד בשילוב.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, אם משתמשים. לטעום ולהוסיף עוד מלח (אני בדרך כלל להוסיף עוד 1/2 כפית). לחץ על כל תערובת עדשים לתוך מחבת כיכר מוכן. לארוז אותו בחוזקה כמו שאתה יכול כמו זה יעזור לו להחזיק יחד לאחר הקירור. בקערה קטנה, לטאטא יחד קטשופ, רסק תפוחים, חומץ, וסירופ מייפל עד בשילוב. באמצעות מברשת מאפה (או פשוט כפית), להפיץ את כל הזיגוג מעל כיכר עדשים.
אופים את כיכר עדשים, חשוף, ב 177° במשך 50 עד 60 דקות עד הקצוות מתחילים להחשיך ואת כיכר הוא חצי מוצק למגע.
מניחים את מחבת כיכר ישירות על מדף קירור במשך 15 דקות. לאחר מכן, להחליק סכין סביב הקצוות כדי לשחרר, בזהירות להרים את כיכר (באמצעות נייר קלף כמו "ידיות") ולמקם אותו ישירות על מדף הקירור עוד 30 דקות.לאחר הקירור, בזהירות לחתוך את כיכר לוחות.
מגישים באופן מיידי. כיכר הלחם תמשיך להתקרר כפי שהוא מתקרר. כמה מתפוררים הוא נורמלי אם פרוס בזמן חם.