קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות21
מגזין

כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו

כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כיכר דנית & לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח מלא חזק stoneground, שייק של מלח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), ראובן דנית, ו כרוב אדום דני.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, שמרים ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את המים. מערבבים כדי ליצור בצק מחוספס, דביק, ואז עקביות דייסה. הבצק צריך להיות דביק ורטוב בשלב זה, אם זה לא להוסיף טיפת מים.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים עם היד שלך במשך 10 דקות.
3
פופ את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש במשך כ 10 דקות, בקצב מותח את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו. הרעיון הוא למתוח ולפתח את הגלוטן בתוך הבצק, לא להכות את החיים באור יום ממנו. הבצק יהפוך פחות דביק וקל יותר לטפל כמו שאתה ללוש. ככל שהבצק רטוב יותר, הלחם סקסי יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, או למתוח אותו החוצה כדי פופ החומרים שלך אם אתה עושה כיכרות שלי עם גבינת פסטו ועזים וליצור כדור, או אם אתה עושה לחם פשוט, פשוט ליצור אותו ישר לתוך כדור. מעיל בשמן פופ לתוך קערה נקייה. כיסוי עם clingfilm ולהשאיר במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, זה צריך לקחת בערך 1½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לעצב את הבצק לתוך כיכרות ולהשאיר להוכיח עוד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
בזהירות להעביר את כיכרות עלה למגש, לחתוך את צמרות עם סכין משונן חד ולשים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים במשך 45 דקות ב 220c / 200c מאוורר / 218° / גז 7, עד הקרום הוא צבעוני היטב ואת כיכר נשמע חלול כאשר אתה הקש על התחתון בחדות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אל תאכלו חם, הלחם עדיין בישול, לחכות עד שהוא התקרר ולאחר מכן לאכול. אם זה לא ממש מבושל דרך, פופ אותו בחזרה בתנור במשך 20 דקות ב 175c.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)