קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות21
מגזין

כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו

כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כיכר דנית & לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח מלא חזק stoneground, שייק של מלח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), ראובן דנית, ו כרוב אדום דני.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, שמרים ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את המים. מערבבים כדי ליצור בצק מחוספס, דביק, ואז עקביות דייסה. הבצק צריך להיות דביק ורטוב בשלב זה, אם זה לא להוסיף טיפת מים.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים עם היד שלך במשך 10 דקות.
3
פופ את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש במשך כ 10 דקות, בקצב מותח את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו. הרעיון הוא למתוח ולפתח את הגלוטן בתוך הבצק, לא להכות את החיים באור יום ממנו. הבצק יהפוך פחות דביק וקל יותר לטפל כמו שאתה ללוש. ככל שהבצק רטוב יותר, הלחם סקסי יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, או למתוח אותו החוצה כדי פופ החומרים שלך אם אתה עושה כיכרות שלי עם גבינת פסטו ועזים וליצור כדור, או אם אתה עושה לחם פשוט, פשוט ליצור אותו ישר לתוך כדור. מעיל בשמן פופ לתוך קערה נקייה. כיסוי עם clingfilm ולהשאיר במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, זה צריך לקחת בערך 1½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לעצב את הבצק לתוך כיכרות ולהשאיר להוכיח עוד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
בזהירות להעביר את כיכרות עלה למגש, לחתוך את צמרות עם סכין משונן חד ולשים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים במשך 45 דקות ב 220c / 200c מאוורר / 218° / גז 7, עד הקרום הוא צבעוני היטב ואת כיכר נשמע חלול כאשר אתה הקש על התחתון בחדות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אל תאכלו חם, הלחם עדיין בישול, לחכות עד שהוא התקרר ולאחר מכן לאכול. אם זה לא ממש מבושל דרך, פופ אותו בחזרה בתנור במשך 20 דקות ב 175c.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®