כיכר המדינה
אם יש לך מלח, שמרים פעולה מהירה, קמח לחם חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קציץ בשר כפרי, פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-מלח-Codfish-Codfish-Bacalao כיכר), ו קפטן מדינה.
הוראות
ראשית, לעשות את המתנע. להטות את הקמח ושמרים לתוך קערה.
יוצקים מעל 200 מ " ל מים חמים, להשתמש בכפית עץ כדי לערבב יחד, ואז לכסות את הקערה עם חתיכת סרט נצמד משומן. השאירו במקרר למשך הלילה, ולאחר מכן הבצק צריך להיראות מקציף למדי תוסס, עם ריח שמרים מתוק.
עכשיו תכין את הלחם. להטות את הקמח לתוך קערה יחד עם שמרים ומלח.
יוצקים 150 מ " ל מים חמים ויוגורט לתערובת המתנע, מערבבים עד בשילוב טוב, ואז לשפוך את זה לתוך הקערה עם הקמח. השתמש בכף כדי להביא את התערובת יחד לכדור זה ייקח כמה דקות כמו הקמח צריך לספוג את המים.
מוסיפים עוד 50 מ " ל מים אם הבצק מרגיש חזק.
להטות את הבצק על פני השטח לאבק קלות עם קמח. לדחוף למטה ורחוק, באמצעות העקב של היד שלך כדי למתוח את הבצק, ואז לקפל את הקצה החיצוני בחזרה על עצמו כדי להפוך את הכדור שוב. לסובב את הבצק קצת ולהתחיל שוב. שמור ללוש ככה במשך כ 10 דקות, תלוי כמה נמרץ אתה. כאשר הבצק מוכן, הבצק צריך להרגיש מעט קפיצי כאשר נגע ויש לי משטח חלק כאשר בצורת כדור. לחלופין, אתה יכול ללוש את הבצק במשך כ 5 דקות במערבל שולחן העליון או מעבד מזון עם מצורף בצק.
שמן קל קערה גדולה ומניחים את הבצק בפנים. שמן פיסת סרט נצמדות, להניח את זה באופן רופף על החלק העליון, ואז לעזוב במקום חם, ללא רוח פרצים עד כמעט משולשת בגודל זה יכול לקחת מ 45 דקות בערך 1 שעות.
הסר את הסרט להיאחז ולהכות את הבצק אוורירי עם היד שלך. טיפ החוצה על פני השטח המשוריין שלך, ללוש כמה פעמים עד חלקה והאוויר כבר בנוקאאוט, ואז קלות שמן תבנית אפייה גדולה. לעצב את הבצק לכדור עגול ומניח על הסדין. לכסות מחדש עם חתיכת משומן של הסרט להיאחז ולהשאיר עד הוכפל בגודל, על 1 hr.
תנור חום 230c / 210c מאוורר / גז
מניחים פח צלייה על המדף התחתון של התנור ומחצית מילוי בזהירות עם מים רותחים מהקומקום. השאר בתנור במשך 10 דקות כך שהוא מקבל מהביל. אם הבצק שלך התפשט, בעדינות לתחוב את הקצוות מתחת לעשות כדור מסודר, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לעשות כמה חתכים על הלחם לפני בעדינות לאבק עם קמח.
מניחים את תבנית האפייה על המדף העליון של התנור ואופים במשך 20 דקות. הפעל את החום עד 220c / 200c מאוורר / גז 7, אופים עבור 25 דקות יותר, ואז להוציא מהתנור. הקש על תחתית כיכר זה צריך להישמע חלול. חזור לתנור לעוד 10 דקות אם לא. להשאיר להתקרר על מתלה תיל. נהדר עם קערת מרק, כמו כריך עבה או, יותר מכל, קלוי קלות עם קצת חמאה וריבה.