כיכר הקישואים הסופר של אבי
גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, תמצית ונילן, צימוקים מוזהבים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. . נסו כמו שום כיכר קישואים אחרת, כיכר קישואים, ו עוגת זוקיני שוקולד לחה במיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות צימוקים במים חמים במשך 30 דקות.
מסננים ביסודיות במסננת או מסננת; להפריש.
נקה את הקישואים וקצץ את הקצוות. לא לקלף. לגרוס עם מגרסה בגודל בינוני. אתה צריך בערך 4 כוסות כאשר סיים.
מפזרים את הקישואים עם 1 כפית מלח ומניחים על צלחת.
מערבבים אותו עם הידיים שלך כדי להפיץ באופן שווה את המלח.
מניחים סיר כבד על גבי הקישואים ומאפשרים לו לשבת במשך 20 דקות כדי לטהר את עצמו של נוזל.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח שני 8x4 מחבתות כיכר אינץ ולהניח בצד.
מניחים בצד 2 כפות של הקמח. לנפות יחד את שאר הקמח, סודה, תבלינים, ונותר 1/4 כפית מלח.
לנצח ביצים במהירות בינונית במשך כ 3 דקות.
מוסיף את הסוכר, קצת בכל פעם ופעימה במשך 5 דקות טובות. התערובת צריכה להיות בהירה בצבע ועבה. בעוד פועם, לאט לשפוך את השמן.
רוקן את הקישואים למסננת וסוחט כדי לשחרר את המיצים.
מוסיפים את הוניל לביצים המכות ואז מוסיפים את הקישואים.
מוסיפים את החומרים יבשים, קצת בכל פעם ומערבבים רק עד החומרים יבשים מעורבבים. אל תגזים.
בקערה קטנה לשלב את הנותרים 2 כפות קמח, אגוזים, וצימוקים סחוטים, ומערבבים יחד מעיל. לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) על 1 שעה או עד קיסם יוצא נקי.
הסר למדף להתקרר במשך 10 דקות.
הסר מן המחבתות להתקרר על מדף לחלוטין.