כיכר חזיר ותרד
כיכר חזיר ותרד דורשת כ -25 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 487 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בשר חזיר, תרד, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . הציון הזה מוצק. כיכר חזיר , כיכר חזיר וכיכר חזיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במעבד מזון מעבדים בשר חזיר עד שהוא טחון או טחון.
מעבירים לקערה בינונית; מוסיפים מיונז, חרדל ופיסטוקים.
מערבבים היטב; לְהַפְרִישׁ. שוטפים את התרד במים קרים. מבשלים במחבת גדולה כשרק מים נצמדים לעלים עד שהוא רפוי; לנקז.
במעבד מזון מעבדים תרד, גבינת שמנת, חלב ושמיר עד לקבלת מרקם חלק; לְהַפְרִישׁ.
חותכים לחם לשניים לאורכו; חלול למעלה ולמטה, ומשאיר 1/2 אינץ'. צדף. (השליך את הלחם שהוסר או שמור לשימוש אחר.)
מורחים את תערובת התרד בתוך חצאי הלחם העליון והתחתון. אורזים את תערובת הבשר לחצי התחתון, מורידים מעט. מחליפים את החלק העליון של הלחם ועוטפים היטב בנייר כסף. מצננים לפחות שעתיים.