כיכר מאלט תאריך וג'ינג'ר
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, תאריך & ג'ינג'ר מאלט עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 409 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סירופ זנגביל, ביצים, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כיכר מאלט דביקה, קציץ מאלט עם בננה ודבש, ו שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
גריז וקו 900g / 2lb כיכר פח עם אפיית קלף.
שים את התאריכים, התאדה חלב וסוכר בסיר קטן, להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות עד התאריכים רכים והסוכר מומס. השאר לקרר.
שים את הקמח, אבקת חלב malted, ג ' ינג ' ר הקרקע, זנגביל גזע, bicarb וחמאה לתוך מעבד מזון, ו בליץ עד התערובת דומה פירורי לחם.
יוצקים את תערובת תאריך מקורר ואת הביצים, ואת הדופק בקצרה עד התערובת משולבת. עצה לתוך פח מוכן שלך ואופים עבור 1 שעות 15 דקות עד שיפוד מוכנס יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בפח, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט.
מערבבים את כל החומרים לטפטוף וכפית על העוגה. השאר להגדיר לפני ההגשה. עוגה זו היא טעימה מאוד אם נאכל ביום זה נעשה, אבל ישתפר לאחר יום או 2 בדיל העוגה.