כיכר משמש מתובלת
קציץ משמש חריף עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 283 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך כוסברה הקרקע, קמח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קציץ תה משמש, כיכר גבינת משמש, ו כיכר משמש ותאריך.
הוראות
מניחים משמשים ומיץ אננס בסיר קטן. חם מעל חום בינוני עד מבעבע.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר חום, זנגביל, כוסברה וקינמון.
בקערה נפרדת, להכות יחד ביצה, שמן צמחי וחמאה; לשלב עם תערובת משמש מקורר. בהדרגה מערבבים תערובת חלב / משמש לתערובת קמח עד מעורבב.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה 9x5 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.
תן מגניב 5 דקות ואז לשחרר את הצדדים של כיכר עם סכין קהה.
הסר מחבת ולאפשר להתקרר לחלוטין על מתלה חוט לפני חיתוך.