כיכר צ'יזבורגר צרפתית
ניתן להכין את המתכון של כיכר צ'יזבורגר צרפתית תוך כ-50 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 229 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו כיכר פריך, חלבון ביצה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: Cheeseburger Loaf , Cheeseburger Meat Loaf , ו- Cheeseburger Meat Loaf .
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל והקטשופ; לְהַפְרִישׁ.
פורסים בצק החל מהתפר. טפח לתוך 14 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן. כף תערובת בשר לאורך מרכז הבצק; למעלה עם פרוסות גבינה. מביאים דפנות ארוכות של הבצק למרכז מעל המילוי; לצבוט תפר כדי לאטום.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על נייר אפייה מצופה בספריי בישול.
בעזרת סכין חדה חותכים חריצים אלכסוניים בחלק העליון של הכיכר.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
צ'יזבורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרלו סנט פרנסיס רזרב. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![מרלו שמורת סנט פרנסיס]()
מרלו שמורת סנט פרנסיס
שמורת מרלו של סנט פרנסיס מיוצרת ומגדלת באופן בלעדי מחבילה של 20 דונם הממוקמת בלב כרם האחוזה בעמק סונומה. תצורת הקרקע ייחודית, מנוקזת היטב עם קרקעות עליון של סלעים, חצץ וחצץ המניבות כמויות קטנות של ענבים לגפן וריכוז מצוין של פרי. המיקרו אקלים הקריר של הכרם מתמתן על ידי הרוחות מהאוקיינוס השקט ומפרץ סן פרנסיסקו ומאופיין בערפילי הבוקר והערב. טמפרטורות לילה קרירות אלו הן קריטיות לפיתוח פירות מורכבים באיכות מעולה. הגפנים מושקות בטפטוף וחופות מדוללות על ידי הסרת עלים מהגפנים כדי להגביר את החשיפה לשמש, לרכז צבע וטעם. הקציר מתרחש בדרך כלל בין אמצע ספטמבר לסוף אוקטובר. הפרי נקצר ביד ונמעך לתוך מיכלי נירוסטה מבוקרים בטמפרטורה. התסיסה מתבצעת תוך 8 עד 15 ימים. המגרשים השונים נדחפים לחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי חדשות ובנות שנה, ונשארות נפרדות במהלך תקופת היישון של 24-30 חודשים. לאחר מכן התערובת מורכבת. הביקבוק מתבצע ללא קנס או סינון והיין מוחזק תשעה עד עשרה חודשים לפני השחרור.