קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיכרות בטטה

כיכרות בטטה
כיכרות תפוחי אדמה מתוקים עשויות להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון ואובו, מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה כ -2 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך הכל 150 קלוריות . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש מלח, חלב, ביצה וקינמון טחון. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך כ -50 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו כמה מתוק זה לזניה בטטה , סלט ארוגולה עם קרוטונים בטטה , וצ'יפס בטטה אפוי .

הוראות

1
בקערה קטנה, קרמו חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, הג'ינג'ר והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת רק עד לקבלת תערובת אחידה (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
ערבבו את הבטטות והחלב; ערבבו לתוך הבלילה עד לקבלת תערובת אחידה. קפלו פנימה את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מעבירים לשתי תבניות כיכר לחם משומנות בגודל 14,5 x 7,5 x 5 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד להשחמה קלה וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. קררו במשך 10 דקות לפני הוצאה מהתבניות לרשת צינון.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות