כיכרות בשר הודו מרווה עם רוטב
כיכרות בשר הודו מרווה עם רוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. לכו לחנות ותביאו בצל, סיידר תפוחים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כיכרות בשר הודו מרווה עם בצל וסיידר רוטב, כיכרות בשר הודו מיני, ו כיכרות בשר הודו מיני.
הוראות
תנור חום עד 425°f. תרסיס מחבת עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים טורקיה, תפוח, פירורי לחם, מרווה, 1/2 כפית מלח ופלפל. תערובת צורה לתוך 6 כיכרות בצורת אליפסה.
אופים חשפו 25 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכרות קורא 74°.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, סיידר חום ומרק לרתיחה; להרתיח כ 20 דקות או עד מופחת 1 כוס. במחבת nonstick גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל. מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב; להפריש. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור, מים הנותרים 1/4 כפית מלח עם whisk; להוסיף תערובת סיידר מופחת, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה או עד מעובה מעט. מערבבים בצל.
מגישים כיכרות בשר עם רוטב.