כיכרות בשר מתוקות וחריפות
כיכרות בשר מתוקות וחריפות לוקחות בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גזר, לחם כריך מלא, ריבת משמש וקטשופ. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 78%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מיני כיכרות בשר חריפות, מיני כיכרות בשר עם צ'יפס בטטה אפוי, ו חזיר מתוק ומתובל וכרוב נאפה מוקפץ עם אטריות חריפות.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות פרנהייט דופק את הלחם במעבד מזון עד הקרקע דק; מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל והגזר למעבד המזון ודופקים עד לקצוץ דק.
מעבירים לקערה עם הלחם ומוסיפים את ההודו, הבקר, הביצה ו -1 / 2 כפית כל אבקת קארי, מלח ופלפל.
מערבבים ביד עד לאיחוד. מעצבים ל -4 כיכרות בשר מלבניות קטנות על תבנית מרופדת בנייר כסף.
מערבבים את הקטשופ והצ ' אטני בקערה קטנה ומברישים מעל כיכרות הבשר.
אופים עד לבישול פשוט, כ -20 דקות.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר מים מומלחים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 4 דקות, ואז מוסיפים את פרחי הברוקולי והגבעול; מבשלים עד שהירקות פשוט רכים, בערך 6 דקות נוספות.
מסננים; מחזירים לסיר. זורקים עם שמן הזית ושאר 1/8 כפית אבקת הקארי. מתבלים במלח ופלפל.