כיכרות מאלט דביקות
כיכרות מאלט דביק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 1511 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן חמניות, תה, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כיכר מאלט דביקה, שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, ו עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים.
הוראות
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
קו הבסיס ואת הקצוות של שני משומן 450g / 1lb לא מקל כיכר פחים עם רצועות של אפייה קלף.
יוצקים את התה החם לתוך קערת ערבוב עם מאלט, סוכר ופירות יבשים. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את הביצים.
עצה בקמח, ולאחר מכן מערבבים במהירות את אבקת האפייה ואת ביקרבונט של סודה ויוצקים לתוך פחיות מוכן.
אופים במשך 50 דקות עד המשרד עלה היטב. בעוד עדיין חם, מברשת עם קצת יותר מאלט כדי זיגוג ולהשאיר להתקרר.
הסר מהפחיות. אם אתה יכול לשאת לא לאכול את זה מיד, זה נהיה דביק יותר לאחר עטיפה ושמירה במשך 2-5 ימים.
מגישים פרוס וחמאה, אם אתה רוצה.