כיכרות צימוקים-Stout
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כיכרות צימוקים-סטאוט. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח שיפון מלא, קמח, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כיכרות צימוקים, כיכרות קינמון וצימוקים, ו בננה-רום צימוקים כיכרות מיני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צימוקים ו 1 כוס מים רותחים בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות.
שלב מים חמים, שמרים, ו 1 כף דבש בקערה; תן לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים דבש ובירה; לערבב היטב.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 3 כוסות קמח לכל מטרה, קמח שיפון, ומלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח, מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 7 דקות); להוסיף מספיק של קמח כל המטרה הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק). לשטח בצק; למעלה עם צימוקים ואגוזים. מקפלים מעל הצדדים בצק כדי לכסות; ללוש עד צימוקים ואגוזים מופצים היטב.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/4 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח. ללוש 1 דקה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות.
מגלגלים כל חצי לצורת פוטבול באורך 8 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק, ולעשות 3 (1/4 אינץ ' עמוק) חתכים אלכסוניים על גבי כל כיכר באמצעות סכין חדה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר כיכרות מהתנור); אופים את כיכרות הלחם במשך 30 דקות או עד להשחמה על הקרקעית ונשמע חלול כאשר מצותתים. מגניב על מתלה תיל 30 דקות לפני חיתוך.