כיכרות שזיפים מיושנות
כיכרות שזיפים מיושנות עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 10 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שמן צמחי, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. נסו דבש, שזיפים וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיפים, טארט שזיפים טאטן עם סורבה שזיפים חם, ו שזיף טעים: טארט פודינג שזיפים של דמסון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. מערבבים פנימה את הביצה, החלמון, מזון התינוקות והשמן רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזים. כף לשניים משומנים 5-3 / 4 אינץ'. איקס 3-ב. איקס 2-ב. מחבתות כיכר.
אופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר, שלבו את הסוכר, החלב והחמאה; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. לתקוע חורים עם מזלג בראש כיכרות.
יוצקים ציפוי על כיכרות. מצננים בתבניות למשך 10 דקות או עד לספיגת הציפוי.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.