כיסויי פלנטיין מתוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Fritters Plantain מתוק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו מטוגנים פלנטריים עם אפרסק מתוק חמוץ חריף ופלפל חריף צ'אטני, Fritters Plantain, ו בייקון מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף מים וביצה לטאטא עד הבלילה חלקה.
מקלפים פלנטנות וחותכים באלכסון קל לחתיכות 1/2 אינץ'. מערבבים לתוך הבלילה כדי מעיל היטב.
מערבבים יחד סוכר מגורען וקינמון בקערה רדודה.
מחממים שמן אינץ '1/2 במחבת כבדה 10 אינץ' מעל חום מתון עד מדחום רושם 171°. (ראה הערה' טבחים, להלן.) פרוסות plantain מטגנים בקבוצות של 6 (לא קהל אותם) עד תחתית הם זהובים, על 45 שניות, ואז להתהפך ומטגנים עד הצד השני של כל זה הוא זהוב, 30 עד 45 שניות יותר.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
בעוד עדיין חם, לזרוק כל אצווה בתערובת סוכר עד מצופה, ולאחר מכן להעביר מגש.
כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן עם מתכת שטוח ממוסגר מדחום שומן עמוק, לשים את הנורה של מדחום במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני (לא ידית פלסטיק) נגד שולי מחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.