קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיסוני בצל מרמיטה

כיסוני בצל מרמיטה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שמן בוטנים, ביצים, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו בצל Pakoda - Kanda Bhaji-לביבות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד ביצים, חלב, מרמיט, טימין עד כל החומרים משולבים באופן מלא. בקערה נפרדת מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה וקורטוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
מרמייטמרמייט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא מרכיבים יבשים למרכיבים רטובים ואז לזרוק בצל פרוס לתוך הבלילה באמצעות מרית או הידיים שלך כדי לרסק בעדינות את הבצל. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מחממים את התנור ל 300 [°] ומניחים תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף בתנור. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד חתיכת בצל ירד בסיר רוחש (זה צריך לרשום על 163° על מדחום קריאה מיידית או עמוק טיגון). באמצעות מרית טיפה כ 1/4 כוס בגודל כיס לתוך השמן. לבשל, פונה לעתים קרובות עד fritters הם חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים חביתות למתלה להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים כיסונים מבושלים בתנור כדי לשמור על חום וחזור עד שכל הבלילה משמשת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים חם מעוטר פטרוזיליה קצוצה טפטוף של מרמיטה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרמייטמרמייט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר