קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיסוני בצל מרמיטה

כיסוני בצל מרמיטה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שמן בוטנים, ביצים, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו בצל Pakoda - Kanda Bhaji-לביבות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד ביצים, חלב, מרמיט, טימין עד כל החומרים משולבים באופן מלא. בקערה נפרדת מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה וקורטוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מרמייטמרמייט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא מרכיבים יבשים למרכיבים רטובים ואז לזרוק בצל פרוס לתוך הבלילה באמצעות מרית או הידיים שלך כדי לרסק בעדינות את הבצל. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים את התנור ל 300 [°] ומניחים תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף בתנור. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד חתיכת בצל ירד בסיר רוחש (זה צריך לרשום על 163° על מדחום קריאה מיידית או עמוק טיגון). באמצעות מרית טיפה כ 1/4 כוס בגודל כיס לתוך השמן. לבשל, פונה לעתים קרובות עד fritters הם חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מעבירים חביתות למתלה להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים כיסונים מבושלים בתנור כדי לשמור על חום וחזור עד שכל הבלילה משמשת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים חם מעוטר פטרוזיליה קצוצה טפטוף של מרמיטה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרמייטמרמייט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר