קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיסוני בצל מרמיטה

כיסוני בצל מרמיטה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שמן בוטנים, ביצים, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו בצל Pakoda - Kanda Bhaji-לביבות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד ביצים, חלב, מרמיט, טימין עד כל החומרים משולבים באופן מלא. בקערה נפרדת מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה וקורטוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מרמייטמרמייט
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא מרכיבים יבשים למרכיבים רטובים ואז לזרוק בצל פרוס לתוך הבלילה באמצעות מרית או הידיים שלך כדי לרסק בעדינות את הבצל. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מחממים את התנור ל 300 [°] ומניחים תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף בתנור. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד חתיכת בצל ירד בסיר רוחש (זה צריך לרשום על 163° על מדחום קריאה מיידית או עמוק טיגון). באמצעות מרית טיפה כ 1/4 כוס בגודל כיס לתוך השמן. לבשל, פונה לעתים קרובות עד fritters הם חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מעבירים חביתות למתלה להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים כיסונים מבושלים בתנור כדי לשמור על חום וחזור עד שכל הבלילה משמשת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגישים חם מעוטר פטרוזיליה קצוצה טפטוף של מרמיטה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרמייטמרמייט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר