כיסוני בקלה מלוחים
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? כיסוני בקלה מלוחים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה שטוחה, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כיסוני בקלה מלוחים, ביצי דגים מלוחים, ו דגי בקלה מלוחים עם גרליקי סקורדליה.
הוראות
חותכים את בקלה מלח לחתיכות ולשים אותם בקערה גדולה.
הוסף מספיק מים כדי לכסות.
בואו להשרות את הבקלה, בקירור, במשך 48 שעות, החלפת המים השריית במים מתוקים לפחות ארבע פעמים ביום. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כך המים רותחים.
מוסיפים את הבקלה ומכסים בחוזקה. כבה את החום ותן לדג לשבת עד שניתן יהיה לפרק את הדג במזלג או באצבעותיך, אבל הוא עדיין לח, 10 עד 15 דקות.
הסר את הדג מהמים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר כל עצמות לשבור את הדג.
שים את הדגים במעבד מזון ולעבד עד מחית אחיד.
להוסיף 2 של הביצים ואת התהליך עד משולב היטב ואת התערובת היא רכה.
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים את הפטרוזיליה, שום, בצל, זרעי כמון, מיונז, קאיין, מלח ופלפל. בהדרגה להוסיף 1/3-ל 1/2-כוס של פירורי הלחם ומערבבים אותם; להפסיק להוסיף כאשר התערובת נוקשה. להרטיב את הידיים ולעצב את תערובת הדגים לתוך דיסקים קטנים (כמו הוקי pucks) על 2-1/2 אינץ 'רחב 1 אינץ' עבה. בקערה, לנצח את שאר 2 ביצים; לשים את הקמח על פיסת נייר שעווה אחד ואת פירורי הלחם הנותרים על אחר. לדלות את הדיסקים בקמח, לטבול את הביצה המוכה, לגלגל את פירורי הלחם. מניחים על צלחת ומקררים למשך 30 דקות.
מחממים את השמן בטיגון עמוק או בסיר עמוק ל375F. מטגנים את הטיגון עמוק, כמה בכל פעם, עד חום זהוב עמוק, 2 עד 3 דקות. להביא את השמן בחזרה 191° לפני אצווה fryingeach. (אם השמן חם מדי, הטיגון יחשיך מהר מאוד מבלי להתחמם מספיק לאורך כל הדרך; אם יהיה קר מדי, הם יספגו יותר מדי שמן.)
מסננים את מגבות הנייר של פריטרסון.
מגישים עם רוטב עגבניות, מיונז או אאולי, אם תרצה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.