קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

כיסוני בקלה מלוחים

כיסוני בקלה מלוחים
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? כיסוני בקלה מלוחים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה שטוחה, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כיסוני בקלה מלוחים, ביצי דגים מלוחים, ו דגי בקלה מלוחים עם גרליקי סקורדליה.

הוראות

1
חותכים את בקלה מלח לחתיכות ולשים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
בואו להשרות את הבקלה, בקירור, במשך 48 שעות, החלפת המים השריית במים מתוקים לפחות ארבע פעמים ביום. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כך המים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבקלה ומכסים בחוזקה. כבה את החום ותן לדג לשבת עד שניתן יהיה לפרק את הדג במזלג או באצבעותיך, אבל הוא עדיין לח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
הסר את הדג מהמים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר כל עצמות לשבור את הדג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
שים את הדגים במעבד מזון ולעבד עד מחית אחיד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
להוסיף 2 של הביצים ואת התהליך עד משולב היטב ואת התערובת היא רכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים את הפטרוזיליה, שום, בצל, זרעי כמון, מיונז, קאיין, מלח ופלפל. בהדרגה להוסיף 1/3-ל 1/2-כוס של פירורי הלחם ומערבבים אותם; להפסיק להוסיף כאשר התערובת נוקשה. להרטיב את הידיים ולעצב את תערובת הדגים לתוך דיסקים קטנים (כמו הוקי pucks) על 2-1/2 אינץ 'רחב 1 אינץ' עבה. בקערה, לנצח את שאר 2 ביצים; לשים את הקמח על פיסת נייר שעווה אחד ואת פירורי הלחם הנותרים על אחר. לדלות את הדיסקים בקמח, לטבול את הביצה המוכה, לגלגל את פירורי הלחם. מניחים על צלחת ומקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים את השמן בטיגון עמוק או בסיר עמוק ל375F. מטגנים את הטיגון עמוק, כמה בכל פעם, עד חום זהוב עמוק, 2 עד 3 דקות. להביא את השמן בחזרה 191° לפני אצווה fryingeach. (אם השמן חם מדי, הטיגון יחשיך מהר מאוד מבלי להתחמם מספיק לאורך כל הדרך; אם יהיה קר מדי, הם יספגו יותר מדי שמן.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסננים את מגבות הנייר של פריטרסון.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מגישים עם רוטב עגבניות, מיונז או אאולי, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1
גודל
2
לכל fritter, קלוריות
1
280, שומן
2
17, קלוריות שומן
1
150, שומן רווי
2
2, חלבון
3
13, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
490, כולסטרול
6
95, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
20, שומן רב בלתי רווי
2
4, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.