כיסוני קישואים טורקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים טורקיים Fritters. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 65 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, קישואים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כיסוני קישואים, כיסוני קישואים, ו כיסוני קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקישואים המגורדים במסננת, מפזרים מלח ים ומאפשרים לנוזל לנקז במשך 20 דקות, לסחוט את הנוזל העודף מן הקישואים ולהעביר לקערה.
מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, שמיר, קמח וביצים לקישואים ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ים ופלפל שחור.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה. זרוק 1 כף של התערובת בכל פעם לתוך השמן ומבשלים מעל חום גבוה במשך 2-3 דקות, או עד חום זהוב משני הצדדים.
מסננים על מגבת נייר ומגישים חם או קר, עם יוגורט שום (למחוץ יחד שום ומלח ומערבבים דרך יוגורט כמה) וסלט ירוק.