כיסוני תירס מרופדים בכוסברה עם רוטב צ'ילה-מנטה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ירוק צ'ילה תירס מטוגן, צ'דר Jalapeño צ' דר עם שמנת כוסברה, ו תירס קלוי עם גבינה, כוסברה וצ'ילה.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האוזניים של תירס על חום גבוה בינוני רק עד במכרז, על 4 דקות.
מסננים, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים את הקורים; אתה צריך 2 1/2 כוסות. אם אתה משתמש תירס קפוא, להרתיח אותו במשך 2 דקות, ואז לנקז.
במחבת בינונית, מחממים את 2 כפות שמן צמחי.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושני שלישים של השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את התירס ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
לגרד לתוך קערה. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל. טופס לקציצות 2 אינץ ' ומקרר לפחות 20 דקות.
במעבד מזון מיני, לשלב את עלי נענע, צ ' ילה, מים ואת השום הנותרים תהליך מחית גס. מתבלים במלח.
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים 1/4 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. אבק כיסונים עם קמח ברז את העודף.
מוסיפים חצי מהכיסונים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה ופריכה, כ -2 דקות לכל צד.
מסננים את הטוגנים על מגבות נייר.
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן שאתם מטגנים את שאר הטוגנים. תארגן את הטוגנים על מגש.
מפזרים צ 'אט מסאלה, העליון עם מנה קטנה של רוטב צ' ילה-מנטה ומגישים מיד.