כיסוני תפוחים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? צ'יפס תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לך כוס סוכר של קונדיטור, סוכר חום, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: כיסוני התפוחים של אמא, כיסוני תפוחים, ו כיסוני תפוחים.
הוראות
מנפים קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח לקערה גדולה. מערבבים בסוכר חום.
בקערה קטנה מערבבים יחד חלב, ביצה, וניל וחמאה מומסת עד שהביצה מובסת היטב. לאט להוסיף תערובת חלב תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים תפוחים חתוכים לקוביות לתוך הבלילה.
למלא תנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק גדול עם 2 סנטימטרים של שמן.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד 182°. טיפת הבלילה על ידי ערימות כפות לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב. השתמש במקלות אכילה כדי להפוך את הטיגון ולהמשיך טיגון עד ששני הצדדים הם חום זהוב עמוק. היזהר לא להעמיס את fritters במחבת (לא יותר מ 3 עד 4 fritters בכל פעם).
הסר כיסונים מיד מהמחבת באמצעות מקלות אכילה או כף מחוררת עמידה לחום או מרית.
מסננים על ניקוז על נייר חום או נייר מגבת מרופדת מדפים אפייה להתקרר. לאחר מקורר מעט מפזרים אבקת סוכר או טפטוף עם זיגוג (אם תרצה).