כיסונים כרובית
גשו לסופר וקנו שמן זית, כרובית, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: כיסונים כרובית, כיסונים כרובית, ו כיסונים כרובית.
הוראות
יוצקים כ 4 ליטרים של מים למחבת 6-8 ליטר; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים כרובית 1 כף מלח; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד כרובית הוא רך מספיק כדי מחית, 10 עד 12 דקות.
שים כרובית בקערה גדולה, ומחית עם מזלג.
בואו להתקרר עד שכבר לא מהביל. מערבבים ביצים, שום ורוטב חם, ולאחר מכן מערבבים בקמח, אבקת אפייה, פפריקה, פלפל, ונותר 1/2 מלח כפית.
יוצקים 1 כפית שמן זית למחבת 8 עד 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, טיפת תערובת כרובית ב כפות ערמות למחבת ומבשל, הופך פעם אחת, עד fritters הם חום זהוב משני הצדדים, על 6 עד 8 דקות לכל אצווה.
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן הבישול את הכיסונים הנותרים.
הוסף עוד שמן לפי הצורך בין קבוצות.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ושמנת חמוצה, סלסה או צ ' אטני לפי הצורך.