כיסי עוף בקארי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו כיסי עוף בקארי. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כוסברה, שום, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו כיסי פיתה טונה קארי, עוף סיר פאי כיסים, ו מנגל עוף כיסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט, אבקת הקארי, הג ' ינג ' ר והשום ומבשלים עד שהשאלוט מתרכך מעט, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את העוף.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את האפונה, היוגורט, הכוסברה, מיץ הליים והמלח לפי הטעם; תנו לתערובת להתקרר לחלוטין.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס ומברישים מעט נייר אפייה בשמן צמחי. על משטח מקומח מרדדים את הבצק וממלאים את כיסי ארוחת הערב (ראו הערת קוק).
הניחו את הכיסים בצד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה המוכנה. מקציפים את הביצה ו -1 כף מים בקערה קטנה; מברישים את הכיסים בשטיפת הביצים.
אופים עד להזהבה, כ -15 דקות.